Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare va participa în FIBA EuroCup Women 2011/12

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.05.2011

CSM Satu Mare, finalistă a campionatului și cupei naționale ale României în baschetul feminin pe sezonul competițional 2010/11, va participa în FIBA EuroCup Women în următoarea stagiune, informează satumaresport.ro . Gruparea ardeleană este prima din România care își anunță disponibilitatea de a participa în competițiile continentale organizate sub egida FIBA în toamnă.

Astfel, CSM va participa în premieră în cea de-a doua competiție ca valoare în baschetul european rezervat echipelor feminine de club. În sezonul 2010/11, România a fost reprezentată de către SCM-CSȘ Universitatea Craiova în aceeași competiție. Aflată la rândul ei la debutul pe plan european formația olteană a suferit înfrângeri pe linie.

Campioana în exercițiu, ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad, a anunțat deja faptul că și în sezonul 2011/12 va participa în Liga Europei Centrale (CEWL) în pofida faptului că a beneficiat de un wild-card de participare chiar în Euroliga feminină, cea mai prestigioasă întrecere în baschetul feminin la nivel de club pe bătrânul continent.

Antrenorul echipei, sibianul Dan Fleșeriu, și-a prelungit contractul cu echipa din Satu Mare. Noua înțelegere îl va ține pe tehnicianul care a condus echipa națională U18 feminin spre primul eșalon baschetbalistic al Europei pe malul Someșului până la încheierea sezonului competițional 2012/13.

În schimb, Peter Eles, managerul echipei de baschet din cadrul clubului sătmărean a pus capăt colaborării cu vicecampioana României. Acesta își va continua activitatea profesională în lumea baschetului, dar în momentul de față nu este limpede în ce direcție se va îndrepta. Eles este unul dintre cei doi români care sunt agenți licențiați FIBA. În perioada în care a activat pe o funcție de conducere în cadrul unui club, Eles, originar din Satu Mare, a trebuit să renunțe la calitatea de impresar.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!