Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovișite și ACS Sepsi Sic își dau întâlnire în această seară

Paul Olar

Paul Olar
08.10.2016

Sala Sporturilor din Târgoviște va găzdui, în această seară, un meci atractiv al etapei a-II-a din Liga Națională de baschet feminin.CSM-ul din localitate se duelează cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, într-o confruntare ce va demara la ora 18:00.

Ambele formații caută a doua victorie stagională. În etapa precedentă, ACS Sepsi SIC nu a dezamăgit pe teren propriu și a trecut de CST BC Alexandria, cu 76-69. A fost meciul Tyaunnei Marshall, americanca izbutind un double-double, prin cele 18 puncte marcate, respectiv 11 mingi recuperate de sub panou.

De cealaltă parte, CSM Târgoviște a încheiat cu brio deplasarea de sub Dealul Copoului, acolo unde a răpus nou-promovata Politehnica Iași. Încleștarea s-a încheiat la scorul de 79-61, iar Monique Coker a fost cea mai bună jucătoare a dâmbovițencelor. Pivotul a ieșit în evidență cu 18 puncte și 11 recuperări.

Disputa dintre Târgoviște și Sfântu Gheorghe este una care a produs scântei în ultimele sezoane. Pe lângă duelul suporterilor, combatantele reprezintă două dintre formațiile cu pretenții în competiția feminină din țara noastră.

Ultima și probabil cea mai notabilă întâlnire a echipelor s-a consemnat în 2015, în lupta pentru titlul de campioană a Ligii Naționale. Atunci, CSM a avut câștig de cauză, impunându-se cu 3-2 la general, după ce primele două victorii au aparținut fetelor lui Zoran Mikes. Din păcate pentru suporterii dâmbovițeni, echipa a intrat într-un proces de reconstrucție și nu a mai emis pretențiile din trecut. În schimb, Sepsi a ținut ștacheta sus, câștigând în stagiunea anterioară atât campionatul, cât și Cupa României.

Partida din această seară va fi arbitrată de o brigadă formată din Șerban Rașoga, Sefer Bedir și Andrei Bădilă.

*Foto - Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!