Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte a dominat-o pe Phoenix Galaţi la toate capitolele

Andrei Militaru

Andrei Militaru
06.11.2014

Campioana en-titre a României s-a impus miercuri seara la Galaţi în disputa cu Phoenix din localitate, scor 81-48, în etapa a noua din Liga Naţională. Scorul de pe tabelă reflectă cu fidelitate ceea ce s-a petrecut în teren, unde Târgovişte a dominat autoritar de la un capăt la celălalt.

De remarcat în acest sens este că şase jucătoare de la Târgovişte au terminat jocul cu minimum 10 la eficienţă, între acestea fiind Monique Coker, Porchia Green, Prorche Cherrelle Poole, Jasmine Watson, Chadijah Whittington şi Chrissy Givens. În schimb, de la gazde o singură jucătoare a avut eficienţă de peste 10 unități, Chelsey Lee. La nivelul echipei, Târgovişte a avut o eficienţă de 108 faţă de doar 26 cât a avut Galaţiul.

Şi la capitolul pase decisive oaspetele au avut un mare avantaj, reuşind 27 faţă de doar 17 ale gălăţencelor. Şi când vine vorba de eficienţa sub panou tot Târgoviştea a deţinut supremaţia, cu 50% aruncări transformate de două puncte, 21% de trei puncte, respectiv 73% la libere.

FOTO: Dudea Cristian (Facebook CSM Târgovişte Fan Page)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!