Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște a ieșit învingătoare din confruntarea cu Agronomia București

CSM Târgoviște a ieșit învingătoare din confruntarea cu Agronomia București

Într-un meci din cadrul turneului 5 al LNBF, CSM Târgoviște a trecut de Agronomia București cu scorul de 77-66 (23-18, 18-13, 15-21, 21-14).

Partida s-a desfășurat în Sala de Sport ”Ioan Valerian” din Târgoviște, după ce gazdele au invocat condiții neprielnice în Sala Sporturilor din aceeași localitate. De altfel, toate meciurile programate în acest weekend în Cetatea Chindiei s-au mutat în sala administrată de CSȘ Târgoviște.

Un parțial de 12-0 reușit de elevele lui Cătălin Tănase în debutul partidei a făcut ca tabela să arate 2-14. Ancuța Stoenescu a transformat de la mare distanță și a mărit ecartul la 14 lungimi, scor 7-21. Agronomia și-a găsit ritmul de joc în finalul primului sfert și a micșorat diferența la doar 3 puncte după coșul semnat de Plăvițu de afară, 18-21.

A urmat o perioadă de joc în care doar CSM Târgoviște a reușit să marcheze și scorul a devenit 18-33. Gruparea din Capitală nu a renunțat la luptă și s-a apropiat la 6 puncte, 27-33. Pauza meciului a venit la scorul 31-41 după coșul de trei puncte al lui Irimia.

Sfertul trei le-a aparținut celor de la Agronomia, care au reușit să micșoreze diferența de pe tabelă la doar 4 puncte înaintea actului decisiv, 52-56. Anca Șipoș înscris de la mare distanță în startul celui de-al patrulea sfert, 55-56 iar întâlnirea părea a fi încă deschisă oricărui rezultat. Cu o reușit din afara semicercului, Ancuța Stoenescu a dus scorul la 55-59 iar Irimia a punctat prin același procedeu pentru 55-64. 

Ulterior, Plăvițu a marcat din spatele arcului de cerc, 62-68 dar Ghiță și Chivu au refăcut o diferență confortabilă pentru Târgoviște, 62-72. Șipoș și Vilncischi au înscris două coșuri pentru trupa din București iar tabela arăta 66-72 cu 2 minute până la finalul timpului regulamentar. 

Dâmbovițencele s-au descurcat mai bine la ultimele secvențe ale partidei iar Stoenescu a transformat de la mare distanță pentru a stabili scorul final.

Principala marcatoare de la CSM Târgoviște a fost Ancuța Stoenescu cu 18 puncte, la care a adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții. Gabriela Irimia a avut 17 puncte, 9 recuperări, o intercepție și un capac. Alexandra Ghiță a strâns 14 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Alina Chivu a ieșit în evidență cu un double-double alcătuit din 13 puncte și 10 pase decisive, performanță la care a plusat cu 7 recuperări și 3 intercepții.

Anca Șipos s-a remarcat pentru Agronomia București cu 29 de puncte, 16 recuperări, 5 intercepții și un assist. Sonia Vilcinschi a contabilizat 12 puncte, 4 recuperări, 2 assist-uri și un capac. Georgiana Plăvițu și-a trecut în cont 10 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

*Foto: CSM Târgoviște

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!