Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște, a opta victorie consecutivă în Liga Națională

Paul Olar

Paul Olar
10.12.2013

103-39
10-2 Statistica 2-9

CSM Târgoviște nu a avut emoții duminică seara și a mărșăluit în confruntarea cu Universitatea Cluj-Napoca. Încleștarea a avut loc la Sala Sporturilor din Târgovișite și a contat la etapa cu numărul 11 din Liga Națională.

Precum era de așteptat, gruparea din județul Dâmbovița și-a impus repede ritmul pentru a câștiga primul sfert, 23-11. Au urmat perioade foarte modeste ale trupei lui Florin Covaciu, iar fosta campioană a profitat imediat, Poole și compania apăsând pedala de accelerație.
S-a terminat 103-39, iar târgoviștencele bifează al zecelea succes stagional. În schimb, "U" a suferit a noua înfrângere din acest sezon.

Porsche Poole a fost cea mai bună baschetbalistă a învingătoarelor, americanca reușind 27 de puncte, 9 pase decisive și 2 recuperări. Porchia Green a contribuit cu 11 puncte, 12 recuperări și 3 assist-uri, în vreme ce Jenna Smith a izbutit 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

În replică, Judith Kajdacsi și-a trecut în cont 8 puncte și 17 recuperări, în timp ce Flavia Ferenczi a avut 9 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!