Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște a scăpat din nou în dosarul Dikeoulakos

Baschet .ro

Baschet .ro
20.11.2019

CSM Târgoviște a scăpat din nou în dosarul Dikeoulakos

După 9 amânări de pronunțare ale completului ce judecă apelul formulat de Clubul Sportiv Municipal Târgoviște în dosarul George Dikeoulakos, Curtea de Apel București s-a pronunțat definitiv în această dimineață dând câștig de cauză grupării dâmbovițene și exonerând-o de orice plată către fostul tehnician grec.

Conform minutei pronunțate de către completul de instanță, judecătorii au considerat prescrisă obligația de plată de la 75.000 euro la 178.000 euro a CSM Târgoviște către Dikeoulakos respectiv neîntemeiată pretenția de până la 75.000 de euro. Foarte multe concluzii nu se pot trage fără motivarea deciziei care va fi redactată în perioada următoare.

Reamintim că în primă instanță Tribunalul București a considerat că obligația de plată nu este prescrisă deoarece prin înscrisul semnat de către Marius Dobă, prin care se recunoștea datoria către grec cât și o plată parțială către acesta, și trimis către FIBA și FRB, s-a întrerupt prescripția fiind vorba de o recunoaștere expresă. CSM Târgoviște s-a apărat în faza apelului fiind de părere că Marius Dobă nu avea dreptul de a reprezenta clubul în relația cu FIBA și FRB respectiv că salariul lui Dikeoulakos ar fi fost mai mic decât cel prevăzut în contract. 

Ca urmare a acestei decizii, pe plan local instanțele de judecată au considerat că CSM Târgoviște nu îi datorează nicio sumă de bani lui George Dikeoulakos, în timp ce Tribunalul Arbitral de Baschet a stabilit contrariul. Deciziile BAT rămân să producă efecte la nivel sportiv, iar CSM Târgoviște nu va putea efectua transferuri până nu îi va achita grecului suma de aproximativ 100.000 euro respectiv aproximativ 50.000 de euro către Ivanka Matic.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!