Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște dă piept cu ACS Sepsi SIC într-un derby al orgoliilor

Paul Olar

Paul Olar
17.10.2015

Liga Națională

Etapa IV

Sala Sporturilor Târgoviște

1-1 Fișa meciului 3-0

CSM Târgoviște primește astăzi, 17 octombrie, vizita formației ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe. Disputa demarează la ora 19:15, la Sala Sporturilor din Târgoviște.

Gazdele încearcă să facă uitat eșecul din etapa precedentă, cu CST BC Alexandria. Gruparea din județul Teleorman le-a învins pe dâmbovițence cu scorul de 78-74. Succesul trupei lui Mădălin Piperea s-a datorat, în principal, prestației izbutite de Shanita Arnold, americanca fiind desemnată și MVP-ul săptămânii în viziunea Total Baschet.

Revenind la CSM Târgoviște, echipa antrenată de Predrag Vasic a obținut o victorie în jocul inaugural cu Rapid București, scor 85-31. Totodată, CSM și-a respectat blazonul, mărșăluind în seria de Cupă cu CSM Satu Mare.

De cealaltă parte, ACS Sepsi SIC se anunță, la fel ca în stagiunea precedentă, una dintre pretendentele la titlul de campioană. Trupa din județul Covasna a acumulat trei victorii din tot atâtea posibile în Liga Națională, răpunând, pe rând echipele CSU Alba Iulia, CSM Satu Mare, respectiv Olimpia CSU Brașov. De notat faptul că victoriile amintite au venit la diferențe considerabile.

Aruncând o privire peste loturile avute la dispoziție de către combatante, observăm prezența a numeroase jucătoare de peste ocean. Prin urmare, merită urmărit duelul dintre Earnesia Williams și Shante Evans. Cele două baschetbaliste conduc ostilitățile din punct de vedere al eficienței, înregistrând indici de peste 20.

Se anunță, așadar, un derby al orgoliilor între grupările ce au disputat finala competiției precedente. De asemenea, contradicțiile din presezon au întărit rivalitatea dintre CSM și ACS Sepsi SIC.

Încleștarea va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Mircea Șerban și Sefer Bedir, iar comisar a fost desemnat Stelian Bănică.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!