Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște, favorită în partida cu Olimpia Brașov

Marius Petri

Marius Petri
07.03.2014

Liga Națională

Etapa a XXIII-a

sâmbătă, 8 martie

ora 18:00

19-3 Fișa meciului 13-9

CSM Târgoviște va întalni mâine, 8 martie, începând cu ora 18:00, formația Olimpia CSU Brașov, meciul urmând să se desfășoare în Sala Sporturilor din Târgoviște. După ce au învins în tur cu 77-75, gazdele pornesc și de această dată cu prima șansă, având un parcurs mai bun în actualul sezon.

Cu un bilanț de 19 victorii și 3 înfrângeri, CSM Târgoviște se află pe poziția a treia în clasamentul Ligii Naționale, cu 41 de puncte. Neînvinse de o lună și jumătate, timp în care au acumulat 7 succese consecutive, elevele lui Dan Fleșeriu caută să continue șirul victoriilor și să ia locul celor de la CSU Alba Iulia, care se clasează pe locul doi, având cu un punct mai mult.

De partea cealaltă, echipa oaspete vine a reușit 3 victorii în ultimele 5 meciuri și se situează pe locul șase, acumulând de-a lungul acestei stagiuni 13 succese și 9 eșecuri. La egalitate de puncte cu Alexandria, 35, formația de sub Tâmpa este în mare proporție sigură de calificare și își dorește o clasare cât mai bună în sezonul regulat. Carla Bartee, cea mai bună recuperatoare a brașovencelor, își va întâlni fosta echipă, ea activând pentru Târgoviște în sezonul trecut.

În ceea ce privește duelurile directe, echipa gazdă conduce cu un categoric 7-0, ultimul meci fiind însă unul foarte echilibrat. De asemenea, echipa antrenată de Dan Calancea este deficitară la majoritatea performanțelor înregistrate în acest sezon, având statistici mai slabe la capitolele aruncări de 2 puncte, aruncări din afara semicercului, recuperări și pase decisive.

Partida CSM Târgoviște – Olimpia CSU Brașov va fi arbitrată de o brigadă formată din Andrada Csender și Gabriel Dima, iar comisar din partea FRBaschet va fi Alina Moantă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!