Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște primește vizita ultimei clasate

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.12.2016

CSM Târgoviște și Politehnica Național Iași se întâlnesc sâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgoviște cu ocazia primei etape a returului din Liga Națională de Baschet Feminin

Înaintea duelului direct din runda cu numărul 10, Târgoviște este pe 4 în clasament cu 16 puncte și un bilanț de 7 victorii și 2 înfrângeri. De cealaltă parte, gruparea din Iași este „lanterna roșie” a Ligii Naționale alături de Sirius Târgu Mureș, având 10 puncte în clasament cu o singură victorie din 9 partide disputate. 

Gruparea de lângă Turnul Chindiei a pierdut cele 2 meciuri din acest sezon chiar în ultimele 2 partide, 72-78 pe teren propriu cu Brașov, respectiv 70-74 la Cluj-Napoca cu Universitatea. De cealaltă parte, moldovencele au 5 eșecuri consecutive, în ultima etapă făcând un joc foarte bun la Alexandria, însă pe care l-a cedat în ultimele secunde, 96-98. 

CSM Târgoviște și Politehnica Național Iași nu se află la primele întâlniri direct în LNBF, cele două echipe fiind adversare și în perioada 2005-2012. Astfel, în ultimii 11 ani, Târgoviște și Iași s-au duelat de 13 ori, timp în care gazdele de mâine s-au impus de 11 ori, în timp ce echipa de sub Copou și-a adjudecat doar de 2 ori victoria. Ultimul succes al Iașiului în fața multiplei campioane a României s-a consemnat în 3 martie 2008, atunci când moldovencele s-au impus 62-50.

În partida tur din actualul sezon, CSM-ul nu a dat nicio șansă gazdelor din Moldova, reușind o victorie clară la 18 puncte diferență, 79-61. Atunci, Moniqur Coker a terminat în double-double cu 24 de puncte și 11 recuperări, în timp ce „ieșencele” Ka Deidre Simmons și Jasmine Johnson au fost cele mai bune jucătoare ale echipei, ambele cu câte 16 puncte marcate. 

*Foto: Facebook Dudea Cristian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!