Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște s-a impus clar la Galați și a devenit lider

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.10.2016

Cea de-a patra etapă din LNBF a debutat marți seară cu partida Phoenix Galați – CSM Târgoviște, programată în sala Polivalentă Dunărea. După evoluțiile celor două echipe din acest sezon, partida se anunța interesantă. Fetele pregătite de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică, au început cu un ecart de 7-0 după reușitele lui Jackson și Covile și au terminat cu un avantaj minim primul sfert. Experimentata Larisa Toma a sunat adunarea și și-a adus echipa în avantaj. CSM Târgoviște a apăsat pedala de accelerație, Coker și Green au scuturat plasa din afara semicercului și a preluat inițiativa.

Phoenix a prins o zi slabă, a ratat foarte mult din poziții clare, oaspetele au profitat și au obținut o victorie clară. Rezultat final: Phoenix Galați – CSM Târgoviște 53-72 (12-11, 17-23, 12-16, 12-22). Principala marcatoare a fost americanca Monique Coker cu 23 de puncte, jucătoarea CSM-ului reușind și 9 recuperări. De la echipa învingătoare s-au mai remarcat: Donica Cosby 10 p, Porchia Green 10 p, 7 recuperări și Prorche Poole 10 p.

De la Phoenix s-au evidențiat: Jeanette Jackson 13 p, Katie Rutan 10 p.

După ce a reușit a treia victorie consecutivă, CSM Târgoviște a urcat pe primul loc în clasament. Phoenix a acumulat șase puncte și se poziționează pe locul trei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!