Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte s-a încălzit împotriva Braşovului pentru derby-ul cu Sfântu Gheorghe

Andrei Militaru

Andrei Militaru
10.11.2014

CSM Târgovişte îşi continuă parcursul foarte bun în Liga Naţională feminină. După succesul concludent din etapa anterioară, pe terenul lui Phoenix Galaţi, formaţia dâmboviţeană a primit în etapa a zecea vizita Olimpiei Braşov, formaţie aflată la mijlocul clasamentului. Gazdele au început puternic meciul şi au condus chiar şi cu 5-0 graţie preciziei lui Givens. Elevele lui Fleşeriu au menţinut constant distanţa faţă de adversare, ajungând să aibă uneori chiar şi zece puncte avantaj pe tabelă. Finalul primului sfert indica un avantaj confortabil pentru CSM, scor 26-15.

În sfertul al doilea, Stoenescu, Coker şi Watson au contribuit la distanţarea CSM-ului, care a avut la un moment dat avantaj de 30 de puncte. Sfertul al doilea s-a încheiat tot în avantajul gazdelor, 32-13.

La acest scor, CSM-ul s-a relaxat în sfertul al treilea şi, pe fondul schimbărilor jucătoarelor experimentate cu jucătoare mult mai tinere, oaspetele au speculat momentul şi şi-au putut face jocul, lucru care a putut fi uşor de sesizat pe tabelă. Olimpia Braşov a câştigat sfertul al treilea cu 19-17, dar era prea târziu pentru a mai spera la un rezultat bun în acest meci.

Ultimul sfert a fost cel mai echilibrat al partidei, oaspetele încercând să limiteze proporţiile scorului final. Până la urmă, CSM-ul a câştigat şi acest sfert, scor 22-20, iar diferenţa finală a fost de 30 de puncte, chiar dacă Braşovul a arătat un baschet frumos în ultima jumătate a confruntării.

De la gazde s-au remarcat Coker, Watson şi Givens, cu 20, 17, respectiv 16 puncte reuşite, în vreme ce la ardelence a strălucit Jones, care a marcat de una singură 28 de puncte.

Graţie succesului din această etapă, Târgoviştea se menţine în fruntea clasamentului, cu un punct avans în faţa lui ICIM Arad. CSM va juca etapa viitoare, pe 19 noiembrie, cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, acesta fiind considerat unul dintre derby-urile de tradiţie ale campionatului.

*FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!