Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște se află în pericol de a nu lua startul în următoarea ediție de LNBF

Baschet .ro

Baschet .ro
31.08.2020

CSM Târgoviște se află în pericol de a nu lua startul în următoarea ediție de LNBF

Veștile din Liga Națională de Baschet feminin nu sunt în continuare cele mai bune. Săptămâna trecută a avut loc o nouă ședință a președinților de cluburi la care a luat parte și președintele Federației Române de Baschet, Horia Păun. Unul dintre principalele subiecte a fost modul de desfășurare a următoarei ediții de campionat respectiv cupă a României.

În cadrul discuțiilor s-au avansat mai multe scenarii, iar fiecare scenariu a fost analizat în parte prin chestionarea fiecărei echipe dacă ar fi de acord cu un astfel de calendar competițional. Deoarece un sezon competițional nu se poate desfășura dacă nu sunt cel puțin șase echipe înscrise, iar raportat la situația actuală există riscul ca unele echipe să nu aibă în ce competiție să se înscrie, la fiecare scenariu expus s-au numărat echipele care ar fi de acord cu propunerea președintelui FRB.

La ședință au participat și reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, club suspendat de către FRB din drepturile de a se înscrie în ediția 2020/2021 a campionatului și de la înregistrarea contractelor de activitate sportivă, conform deciziei Biroului Federal din luna iulie. Dâmbovițenii și-au exprimat acordul de a participa indiferent de scenariu propus, însă de fiecare dată președintele Horia Păun a ținut să reamintească statutul echipei din Cetatea Chinidei cu mențiunea că îi va primi în campionat în momentul în care vor plăti amenda către FIBA în cuantum de 10.000 CHF respectiv datoria către Ivanka Matic de aproximativ 44.000 EUR.

În momentul de față nu se cunoaște termenul limită de înscriere în competiții pentru a se putea determina data până când CSM Târgoviște trebuie să respecte decizia Consiliului Director, însă raportat la ședința de săptămâna trecută președintele Horia Păun s-a arătat sceptic privind participarea echipei dâmbovițene în următoarea ediție de campionat.

Foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!