Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte se deplasează la Satu Mare

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
18.02.2014

LNBF

Miercuri, 19 februarie ora 17

Sala LPS Satu Mare 

10 - 8 Fișa meciului 16 - 3

Partidă dificilă pentru elevele cuplului Peter Eleș - Monica Ivan care vor primi vizita echipei ce se situează pe locul 3 în clasament - CSM Târgovişte. Amfitrioanele ocupă şi ele momentan o poziţie în play-off dar nu pot emite pretenţii în faţa unei adversare dezlănţuite pe final de sezon. Misiunea sătmărencelor pare cu atât mai grea cu cât acestea nu pot conta pe una din piesele de bază, Cristiana Cutaș.

Odată cu revenirea la echipă a puternicei Chrissy Givens, obiectivul dâmboviţencelor nu poate fi altul decât (re)cucerirea titlului de Campioană Naţională, indiferent de poziţia de pe care acestea vor începe faza de play-off. De asemenea antrenorul oaspetelor, Dan Fleșeriu va dori să obţină o victorie la revenirea în sala din Satu Mare, el fiind cel care a condus echipa din Nord-Vestul ţării de la revenirea pe prima scenă până la finalul sezonului precedent.

Amalia Marchiș şi Vlad Podar vor conduce disputa programată la ora 17 in sala LPS Satu Mare în timp ce comisarul partidei va fi domul Zoltan Koșa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!