Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgovişte se poate distanţa în fruntea Ligii Naţionale

Andrei Militaru

Andrei Militaru
09.11.2014

LNBM

Etapa X

Luni, 10 noiembrie - Ora 18:30

Sala Sporturilor Târgoviște

9-1 Fișa meciului 5-4

Campioana en-titre CSM Târgovişte primeşte luni, 9 noiembrie, ora 18.30, vizita Olimpiei CSU Braşov într-un meci restanţă din etapa a zecea a Ligii Naţionale feminine. În cazul unui succes, elevele lui Dan Fleşeriu se vor distanţa în fruntea clasamenteului, în vreme ce braşovencele, aflate pe locul 9 înaintea acestei runde, vin la Târgovişte cu gândul să producă surpriza.

Gazdele abordează meciul cu Olimpia cu un moral ridicat, după prestaţia foarte bună de la Galaţi, unde au învins pe Phoenix cu 81-48. Moral bun au şi oaspetele, care, în etapa anterioară, au trecut pe teren propriu de Universitatea Cluj Napoca cu 88-71.

Totuşi, târgoviştencele au un mare avantaj psihologic înainte de acest duel, conducând cu 10-0 la capitolul întâlniri directe. În cea mai recentă confruntare dintre cele două echipe, CSM s-a impus la Braşov, în aprilie, cu 91-57.

Statistica nu îi sperie pe oficialii Olimpiei, care şi-au propus să devină buturuga mică ce răstoarnă carul mare. Şi pentru asta îşi pun mari speranţe în jucătoarea Britney Jones, care are o medie de aproape 24 de puncte pe meci şi o eficienţă medie de 21.3. De partea cealaltă, de la gazde poate face diferenţa Chrissy Givens, care are o medie de 19.2 puncte pe meci şi o eficienţă medie de 23.7.

* Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!