Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște și Olimpia Brașov se întâlnesc din nou, de această dată în play-off

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.04.2014

Liga Națională

Play-off

Sferturi de finală - Meciul 1

Miercuri, 2 aprilie - Ora 18:00

Sala Sporturilor Târgoviște

0-0 Fișa meciului 0-0

CSM Târgoviște va întâlni în faza sferturilor de finală ale play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin formația Olimpia Brașov. Primul meci al seriei se va juca în Sala Sporturilor din Târgoviște, miercuri, 2 aprilie, ora 18:00. Echipa care va trece în faza următoare va fi aceea care va reuși să-și adjudece două partide din trei confruntări. 

Echipa din Târgoviște pornește ca favorită în această serie, fiind formația care a terminat sezonul regulat pe poziția a 3-a în clasament cu un bilanț de 23 de victorii și 3 înfrângeri. Totodată, baschetbalistele pregătite de Dan Fleșeriu vin cu orgoliul rănit după ce au ratat Cupa României chiar în propriul fief. De cealaltă parte, brașovencele lui Dan Calancea au terminat pe 6 cu un record de 15 meciuri câștigate și 11 pierdute. 

Interesant este faptul că cele două combatante s-au întâlnit în acest sezon de 4 ori până în prezent, de 2 ori în campionat, respectiv de 2 ori în Cupa României, câștig de cauză având de fiecare dată echipa de lângă Turnul Chindiei. În LNBF, târgoviștencele s-au impus cu 81-47 în deplasare, respectiv 102-66 pe teren propriu, iar în Cupa României, acestea au trecut de Olimpia la general cu 157-116. 

Meciul 2 al seriei se va juca în weekend-ul care urmează în Sala D.P. Colibași din Brașov. 

*Foto: Facebook CSM Târgoviște Fan Page

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!