Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște și Olimpia Brașov se luptă pentru un loc în semifinalele Cupei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.01.2014

Cupa României

Sferturi de finală - Tur/Retur

Sâmbătă, 11 ianuarie - Ora 18:00

Duminică, 12 ianuarie - Ora 16:00

Sala Sporturilor Târgoviște

 

Fișa meciului turFișa meciului retur

 

CSM Târgoviște și Olimpia Brașov se vor duela la sfârșitul acestei săptămâni într-o dublă manșă care contează pentru sferturile de finală ale Cupei României. Ambele întâlniri se vor juca în Sala Sporturilor din Târgoviște după cum urmează: turul, sâmbătă, de la ora 18:00, în timp ce returul, duminică, începând cu ora 16:00.

Conform spuselor antrenorului celor de la Olimpia Brașov, Dan Calancea, cele două manșe se vor juca la Târgoviște din rațiuni financiare, ambele echipe fiind de acord ca partidele să se dispute pe terenul celor de la CSM. În meciul de sâmbătă, pe foaia de joc, echipa din Brașov va fi gazdă, în timp ce duminică va fi rândul târgoviștencelor.

Olimpia și CSM-ul din Târgoviște se vor întâlni mâine pentru a 6-a oară într-un meci direct, toate cele 5 jocuri anterioare fiind câștigate de târgoviștence. Ultima dispută dintre cele două combatante s-a consemnat în turul actualei ediții de campionat, atunci când fetele pregătite de Dan Fleșeriu s-au impus la 34 de puncte diferență, scor 81-47.

În prima fază a Cupei României, baschetbalistele din Târgoviște au trecut într-o dublă manșă de Rapid București, impunându-se în ambele dispute, 70-59 în deplasare, respectiv 80-42 pe teren propriu. De cealaltă parte, brașovencele au trecut de Universitatea Cluj cu un scor general de 134-109 (67-57/67-52). 

Fără doar și poate, cel mai interesant duel de la nivelul parchetului sa va da între Porchia Green de la Târgoviște și Zdenka Kovacevic de la Brașov. Cele două sunt cele mai eficiente sportive ale echipelor la care evoluează. Porchia are în medie 21.0 unități la eficiență, în timp ce Kovacevic are 13.0. De asemenea, cele două conducătoare de joc sunt cele mai bune pasatoare din angrenajul celor formații, ambele distribuind în medie 4.5 pase pe meci. 

Manșa tur va fi arbitrată de o brigadă formată din Andrada Csender și Cosmin Prișcă, iar returul de Laszlo Bukuresti și  Bedir Sefer. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!