Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Târgoviște triumfă la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
10.03.2014

70-95
  Fișa meciului  

CSM Târgoviște a învins astăzi pe Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 70-95. Confruntarea a avut loc la Sala Sporturilor "Horia Demian" și a contat pentru etapa cu numărul XXIV din Liga Națională de baschet feminin.

Elevele lui Florin Covaciu nu s-au speriat de numele adversarului și au evoluat curajos în primul sfert, încheiat, totuși, cu un avantaj de 4 lungimi în favoarea vizitatoarelor, 20-24. Actul secund a reprezentat momentul în care CSM s-a propulsat la conducerea jocului, grație aportului venit din partea americancelor Britney Jones, Porchia Poole, respectiv Chrissy Givens.

Ecartul s-a mărit în partea secundă a întâlnirii, însă clujencele nu au renunțat la luptă. Totuși, valoarea lotului și-a spus cuvântul, gruparea din județul Dâmbovița bifând a-20-a victorie stagională.

Porchia Poole a fost cea mai bună baschetbalistă a confruntării, jucătoarea de peste ocean izbutind 21 de puncte, 11 recuperări și 9 pase decisive. Britney Jones a avut 19 puncte, în timp ce Chrissy Givens a contribuit cu 12.

De partea cealaltă, Judith Kajdacsi a izbutit un nou double-double, grație celor 21 de puncte marcate și 19 recuperări. Amber Jones a totalizat 17 puncte, pe când Irina Gavrilă a ieșit în evidență cu 12.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!