Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CST Alexandria şi CSM Satu Mare se întâlnesc în devans

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2013

 Liga Naţională de Baschet

Etapa a 6-a

18:00

 27.10.2013
Sala Sporturilor
Alexandria

4-0 Fișa meciului 4-1

Duminică seară, de la orele 18:00, la Sala Sporturilor din Alexandria va avea loc confruntarea între CST din localitate şi CSM Satu Mare. Pentru gazde partida din cadrul etapei a 5-a a Ligii Naţionale de Baschet va avea loc după confruntarea ce face parte din etapa a 6-a. Mai exact, la solicitarea clubului din judeţul Teleorman, duelul de săptămâna viitoare dintre Satu Mare şi Alexandria, programat iniţial să se desfăşoare la Satu Mare, a fost reprogramat. Astfel turul se va disputa la Alexandria, iar returul la Satu Mare.

Cu alte cuvinte fetele pregătite de Mădălin Piperea se află în faţa unui program dificil, cu două meciuri grele în următoarele două zile. După duelul de duminică cu Satu Mare, Alexandria se va deplasa, luni, la Târgovişte pentru a da piept cu vicecampioana României.

În ceea ce priveşte partida de duminică seară, aceasta ar putea fi caracterizată drept una extrem de interesantă şi echilibrată în acelaşi timp. Chiar dacă Alexandria are parte de un început excelent de sezon, fiind neînvinsă, la capitolul întâlniri directe sătmărencele conduc detaşat, cu scorul de 11-7. Practic nu există o favorită, iar ambele combatante pornesc cu şanse egale.

Duelul va fi oficiat de o brigadă de arbitri formată din Bedir Sefer şi Dan Narcis, comisar fiind Gheorghiţă Mădirjac.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!