Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CST BC Alexandria a renunțat la Chelsea Lyons

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.02.2013

CS Teleorman Alexandria a renunțat la contractul sportivei americane Chelsea Ann Lyons, informează Adevărul. Baschetbalista a sărit de la geamul apartamentului în care era cazată, situat la etajul al 4-lea al unui bloc.

Lyons a suferit o fractură la picior. Ea s-a aruncat de la geam după ce s-a întors după o ieșire în oraș care s-a lăsat cu consum în exces de alcool. Potrivit sursei citate sportiva a sărit pe geam întrucât vroia să-şi cumpere ceva de la magazin şi nu-şi găsea cheile de la apartament.

„I-am transmis că nu o mai putem ţine la club şi a înţeles. Am reuşit să rezolvăm şi problema biletului de avion, iar acum cred că este deja în Statele Unite” a declarat Călin Voicu, directorul executiv al CS BCT Alexandria, pentru Adevărul.

Chelsea Lyons s-a născut pe 7 noiembrie 1988, Măsoară 1.76 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. În 21 de meciuri disputate în acest sezon, primul pentru ea în România, are medii de 14.6 puncte, 3.8 recuperări, 2.9 pase decisive, cu 13.3 la eficiență. Ea a bifat 18 prezențe în campionat și trei în cupă.

De notat că Chelsea a practicat la nivel universitar atât fotbalul cât și baschetul. Ea a absolvit universitatea Northern Michigan, în vara anului trecut. Contractul cu Alexandria este primul din cariera sportivei americane. Rămâne de văzut ce urmări va avea întâmplarea de noaptea trecută.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!