Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia a câștigat pe terenul celor de la Phoenix Galați

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.03.2014

Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia și-au adjudecat victoria pe terenul grupării Phoenix Galați, scor 79-54 (22-13, 18-14, 18-15, 21-12), într-un meci restant din cadrul etapei a 25-a din Liga Națională de Baschet Feminin. 

Cele mai bune jucătoare a echipei din Alba Iulia în acest meci au fost C. Reed și A. Părău, ambele cu câte 14 puncte puse pe tabelă, în timp ce de la Galați s-a remarcat D. Fairbanks cu 18 puncte și 12 recuperării.

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei de la Galați!


CSU Alba Iulia este în avantaj la pauza mare pe terenul echipei Phoenix Galați, scor 40-27 (22-13, 18-14), 

Principalele marcatoare ale primei reprize au fost D. Fairbanks de la Galați cu 11 puncte marcate, dar și 8 mingi recuperate, respectiv de la Alba Iulia G. Toma cu 8 puncte, 6 recuperări și S. Cadjo tot cu 8 puncte, însă 5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!