Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia a învins la Brașov în etapa a 15-a

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.12.2014

Olimpia CSU Brașov a pierdut ultimul meci al anului în fața lui CSU Alba Iulia. Partida desfășurată sub Tâmpa a contat pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin ultima din anul 2014. Echipa oaspete a început cu motoarele turate partida iar după un debut de partidă echilibrat, au trecut la timonă. Elevele lui Dan Calancea nu au marcat în ultimele 4 minute ale sfertului inaugural și au permis oponentelor să se desprindă la 9 puncte după sfertul inaugural, scor 20-29. În actul secund, brașovencele au alergat pentru a mai reduce din handicap. CSU Alba Iulia a avut însă mereu răspuns, mai puțin în ultimul minut al sfertului. Ana Ferariu a marcat două coșuri de 2 puncte în ultimul minut al reprizei și a stabilit scorul pauzei 39-44.

Olimpia CSU Braşov a început în forță repriza cu un coș marcat rapid de Carla Bartee și diferența era de o singură posesie. Oaspetele au replicat prin 7 puncte marcate la rând. Până la finalul actului formația din Alba Iulia cu Wumi Agunbiade în zi de grație și-a crescut avansul la 13 puncte. În ultimul act nu a avut loc o răsturnare de situație, elevele lui Miroslav Popov gestionând perfect și ultima secvență de joc pe care au câștigat-o la 7 puncte diferență pentru scorul final de 65-85.

Jessica Kuster a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 21 de puncte, 13 recuperări și 2 pase decisive. Wumi Agunbiade a avut și ea o prestație excelentă, terminând tot în double-double 18 puncte și 11 recuperări.

Carla Bartee a terminat și ea cu un double-double pentru gazde, 14 puncte și 12 recuperări. Britney Jones a avut și ea o contribuție importantă cu 16 puncte, 2 recuperări și 8 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!