Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia, favorită certă în fața lui "U"

Paul Olar

Paul Olar
21.03.2014

Liga Națională

Etapa XXVI

Sâmbătă, 22 martie

Sala Sporturilor din Alba Iulia

23-2 Fișa meciului 5-20

Universitatea Cluj-Napoca dispută sâmbătă, 22 martie, ultimul meci al sezonului 2013-2014. Gruparea de pe malul Someșului Mic se deplasează pe terenul formației CSU Alba Iulia, într-o partidă al cărei fluier de start se va da la ora 14:00.

Proaspăt câștigătoare a Ligii Europei Centrale, fetele lui Miroslav Popov nu își fac griji în privința Play-Off-ului. Formația din județul Alba are șanse să meargă în postsezon de pe poziția secundă, având în vedere că Părău și compania au un meci mai puțin jucat față de CSM Târgoviște. Totodată, "alb-albastrele" au bifat 23 de succese, respectiv 2 eșecuri în actuala stagiune.

De partea cealaltă, clujencele vor încheia competiția pe locul 12. Până în prezent, elevele lui Florin Covaciu au repurtat 5 victorii și au pierdut alte 20 de încleștări, însă câteva dintre rezultatele obținute au fost surprinzătoare. Spre exemplu, "U" a răpus pe CSM Satu Mare, BCM Danzio Timișoara și a pierdut la mare luptă cu Rapid București.

Confruntarea de mâine va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Epure și Mihai Szilagyi.

*Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!