Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba-Iulia, la ultimul meci pe teren propriu din acest sezon

Eduard Popa

Eduard Popa
09.04.2015

icim arad csu alba-iulia

CSU Alba-Iulia va primi în Vinerea Mare replica celor de la Universitatea Goldiș ICIM Arad în ultima partidă a acestui sezon pe teren propriu pentru gazde. Acest duel va reprezenta al doilea meci al finalei mici a Ligii Naționale de Baschet Feminin, după ce ICIM și CSU au pierdut în semifinalele LNBF cu CSM Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe. 

În primul meci ICIM s-a impus pe teren propriu cu scorul de 69-49. Principala marcatoare a arădencelor a fost Katherine Plouffe, cu 17 puncte. De asemenea, Monica Engelman a reușit 13 pct iar Monika Brosovszky 11 pct. De partea cealaltă L'Oreal Price a condus Alba-Iulia la capitolul puncte marcate, cu 14, Wumi Agunbiade a reușit 13 iar Milica Deura 10. 

Va fi cea de-a cincea confruntare dintre cele două echipe, ultimele trei (finala Ligii Europei Centrale, primul meci din finala mică și returul sezonului regulat) fiind câștigate de Univ. Goldiș ICIM Arad. Prima dată când cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon CSU Alba-Iulia a reușit să câștige pe teren propriu în compania arădencelor. 

Din păcate însă echipa din Cetatea Unirii nu se va putea baza pe două dintre cele mai importante jucătoare. Alexandra Uiuiu este indisponibilă în urma unei accidentări suferite la genunchi în finala Cupei României, iar Jessica Kuster a plecat deja spre Statele Unite ale Americii, unde își va încerca șansa în training camp pentru echipa din WNBA Tulsa Shock

Duelul dintre ICIM Arad și CSU Alba-Iulia se desfășoară după modelul „cel mai bun din 3 jocuri”. Astfel, dacă în meciul următor va ieși victorioasă CSU Alba-Iulia, atunci va mai avea loc un ultim meci decisiv la Arad. 

Partida cu nr. 2 dintre CSU Alba-Iulia și Univ. Goldiș ICIM Arad din finala mică a LNBF va avea loc vineri, 10 aprilie, de la 18:15 și va fi difuzată pe postul de televiziune Dolce Sport 2. 

*sursa foto: Ciprian Petcuț/ baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!