Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia la un singur pas de medaliile de bronz

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
29.04.2014

LNBF

Finala mica, Jocul 2

Marti, 29 aprilie, Ora 19

Sala Sporturilor Kati Szabo

0 Fișa meciului 1

Văzute drept principalele candidate la a juca finala la începutul sezonului, cele două echipe vor trebui să se mulţumească doar cu lupta pentru locul trei. Confruntarea ce ar putea decide câştigătoarele medaliilor de bronz va începe la ora 19, gazdele nepermiţându-şi paşi greşiţi.

Lipsită de aportul a 3 piese de bază (Prahalis, Watson şi Ivancevic), echipa din Covasna a fost surclasată net la Alba Iulia (91-61 în favoarea gazdelor). Şi în partidă din această seară CSU porneşte cu prima şansă de a incheiea conturile cu ACS Sepsi Sic chiar în Sala Sporturilor Kati Szabo din Sfântu Gheorghe.

Oaspetele vin cu un moral reparat după înfrângerea din semifinale în faţa echipei din Târgovişte şi vor încerca să profite de formă bună arătată de Sasa Cadjo şi Chastity Reed (ambele cu mai mult de 20 de puncte marcate în primul joc). De asemenea Miroslav Popov se bazează pe o superioritate pe poziţia 1 unde Pârâu şi Brown pot să se descurce mault mai bine în absenţa Samanthei Prahalis.

De partea cealaltă stă orgoliul secuiencelor care ar dori să învingă pentru prima dată Alba Iulia în acest sezon chiar în faţa susţinătorilor alb-verzi. O şansă în plus ar fi revenirea pe teren a pivotului Jasmine Watson, jucătoare accidentată în primul meci de la Arad din seria semifinală.

sursa foto: Ziarul Unirea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!