Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia s-a impus la Galaţi

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.03.2014

Liga Națională

Etapa 25

54-79

Sala „Dunărea” Galați

10-16 Statistică 23-2

Sala Polivalentă Dunărea a găzduit joi seara confruntarea dintre CS Phoenix Galaţi şi CSU Alba Iulia, restanţă din cea de-a XXV-a etapă a Ligii Naţionale.

Antrenorul Theodosios Paralikas a început partida cu 5-ul: Filip, D.Fota, Alaiba, Ardeleanu, Fairbanks, iar omologul său Miroslav Popov a replicat cu: Reed, Pârău, Uiuiu, Whittington, Cadjo. Phoenix, în ciuda absenţelor, a început curajos şi a condus cu 2-0 şi 6-4. Alba–iuliencele, care recent au câştigat CEWL şi-au respectat cartea de vizită şi au preluat iniţiativa. La ultima apariţie în faţa inimoşilor suporteri gălăţeni, echipa gazdă a mai avut o tresărire de orgoliu în sfertul doi când s-a apropiat la opt puncte, scor 25-33 (min.17). Talia superioară şi experienţa superioară a oaspetelor şi-a spus cuvântul şi CSU Alba Iulia a obţinut o victorie scontată.

Principalele marcatoare:

Phoenix: Fairbanks 18 p. Ardeleanu 16 p, Alaiba 12 p

Alba Iulia: Reed 14 p, Pârău 14 p, Cadjo 11 p

Echipa gălăţeană a încheiat sezonul regulat pe locul IX cu 36 de puncte iar CSU Alba Iulia ocupă poziţia a treia cu 48 de puncte şi va mai juca pe teren propriu cu Universitatea Cluj Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!