Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia se impune pe terenul din Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.12.2013

58-80

16-19, 14-16, 9-23, 19-22

  Statistica  

CSU Alba Iulia s-a impus destul clar în faţa echipei CSM Satu-Mare. Partida ce a contat pentru etapa a 11-a din Liga Naționalaă de baschet feminin s-a terminat 80-58 pentru Alba Iulia cu toate că meciul se anunţa unul dificil înainte de începere datorită problemelor avute de ardelence la vamă.

Practic, oaspetele au controlat de la un capăt la altul duelul cu adversarele de sâmbătă seară, câștigând toate cele 4 sferturi ale jocului. Primul sfert din meci a fost adjudecat de elevele antrenate de Miroslav Popov cu scorul de 19-16, cu o aruncare de 3 puncte reuşită de către Sasa Cadjo în ultimele secunde. Încet dar sigur, Alba Iulia s-a distanțat pe tabelă mai ales în sfertul al 3-lea câștigat cu un neverosibil 23-9. S-a terminat 80-58 pentru CSU care obține a 10-a victorie din actuala ediție de campionat din 11 partide jucate. De partea cealaltă, sătmărencele suferă al 5-lea insucces, situându-se pe poziția a șasea a clasamentului.

Etapa viitoare, CSM Satu Mare se deplasează la Arad pentru disputa cu campioana României, în timp ce Alba Iulia primește vizita nou-promovatei, Phoenix Galați.

Ramona Eniko Tarța a fost principala marcatoare pentru gazde. Aceasta a strâns 18 puncte, 5 recuperări și un assist în duelul de sâmbătă seară. Andreea Orosz a contribuit și ea cu 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, secondată de Tabytha Wampler, autoare a 11 puncte, 7 recuperări, un assist.

Pentru ospete, Sasa Cadjo s-a remarcat cu 17 puncte înscrise, 2 recuperări și 4 pase decisive. Din tabăra ardelencelor au mai ieșit în evidență Chastity Reed și Tiffany Brown cu câte 12 puncte fiecare, respectiv Larisa Toma cu 9 puncte acumulate, 5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!