Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia și SCM Timișoara închid etapa a 7-a

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.11.2017

Duelul dintre formațiile nou-promovate închide etapa a 7-a din Liga Națională de baschet feminin. Va fi pentru prima dată  când cele două echipe se întâlnesc în Liga Națională. Au fost trei dueluri sezonul trecut, în eșalonul secund.

Ardelencele au câștigat toate cele trei meciuri, două în faza de calificare și unul la turneul de promovare, dar loturile sunt foarte schimbate, cu reguli diferite. La turneul final timișorencele aveau să obțină primul loc, in timp ce formația din Alba Iulia a fost pe 4 și obținut locul în Liga Națională după ce echipele din București nu s-au înscris.

CSU Alba Iulia și SCM Timișoara s-au întâlnit în presezon la sala Universității și bănățencele s-au impus categoric, cu 77-44. De atunci CSU a schimbat antrenorul și a făcut câteva modificări și în lot.

Echipa condusă de Manuel Rodriguez ocupă locul 4 în clasament cu 9 puncte și un bilanț de 3 victorii și 3 înfrângeri. După pauza pentru naționale, CSU Alba Iulia a câștigat cu 65-61 la Cluj, pe terenul vicecampioanei.

SCM Timișoara a rămas cu o singură victorie în campionat după anularea rezultatelor lui Phoenix Galați. Elevele lui Mihai Coldea vin după ce au scăpat printre degete victoria cu CSBT Alexandria, după un final în care gazdele au acuzat arbitrajul. Alb-violetele au 5 puncte, cu o victorie și 3 înfrângeri, dar și două meciuri mai  puțin față  de alte formații. Bănățencele s-au antrenat la Buziaș în ultima săptămână pentru că sala din Timișoara a fost ocupată cu circul contemporan.

Meciul dintre CSU Alba Iulia și SCM Timișoara se joacă astăzi de la ora 18 și va fi transmis în direct pe DigiSport 3. Partida va fi arbitrată de Laszlo Bukuresti, Amalia Marchiș și Laszlo Bojte, supervizați de Ioan Valerian.

*foto: ziarulunirea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!