Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba-Iulia surclasează pe "U"

Paul Olar

Paul Olar
18.12.2013

43-70
2-11 Fișa meciului 12-1

CSU Alba-Iulia a terminat în notă pozitivă 2013, printr-o victorie categorică împotriva Universității Cluj. Fetele lui Miroslav Popov s-au impus în Sala Sporturilor "Horia Demian" cu scorul de 43-70 și au bifat astfel a 12-a victorie stagională.

Pentru a doua oară cu Florina Pașcalău în garnitura de start, gazdele au avut o evoluție curajoasă și au încheiat actul întâi la o diferență de o posesie în spatele adversarelor. Lucrurile s-au schimbat complet în sfertul secund, când gruparea pregătită de Florin Covaciu a întâmpinat mari probleme la finalizare.

Oponentele din Alba au profitat imediat de acest lucru și dispunând de o bancă lungă, acestea au apăsat pedala de accelerație pentru a intra la cabine sub avantajul a 16 puncte. Ecartul înregistrat pe tabelă a fost suficient ca "alb-albastrele" să le provoace clujencelor un nou eșec.

Tiffany Brown a fost cea mai bună marcatoare a învingătoarelor, americanca totalizând 19 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Chastity Reed a contribuit cu 16 puncte, 7 recuperări și 2 assist-uri, în vreme ce Khadijah Whittington a strâns 8 puncte și 6 recuperări.

De partea cealaltă, Judit Kajdacsi s-a remarcat cu 21 de puncte, 19 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!