Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia va înfrunta în primul meci din noul an din LNBF pe Universitatea Cluj-Napoca

Eduard Popa

Eduard Popa
06.01.2015

Ocupanta locului trei în Liga Națională de Baschet Feminin, CSU Alba-Iulia, va primi miercuri, 7 ianuarie a.c., vizita celor de la Universitatea Cluj Napoca, echipă aflată pe poziția a unsprezecea în același clasament.

Reuniunea celor de la CSU Alba-Iulia a venit fără vreun eveniment major, alb-iuliencele păstrând lotul intact față de ultimul meci de anul trecut. Oaspeții însă se vor prezenta cu câteva modificări față de lotul pe care l-au avut la ultimul meci din 2014. Au plecat din Cluj Amber Jones (la Phoenix Galați) și Kristina King, în campionatul Islandei. În locul lor a fost transferată Stephania Gardner.

În meciul din turul campionatului CSU Alba-Iulia s-a impus cu un scor clar: 86-46. Principala performeră a echipei de pe malul Mureșului în meciul de la Cluj a fost L'Oreal Price, cu 19 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, pentru un indice de eficiență de plus 28. Pentru U Cluj cea mai bună performanță a înregistrat-o Kristina King, cu 20 de pct și 6 recuperări, dar cu o eficiență redusă la aruncări (3/9 2 pct, 4/10 de la 3 pct, 2/2 libere).

*Foto: Facebook CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!