Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Olimpia Brașov a renunțat la Volha Tămârgeanu!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.10.2012

gabriela neculaDupă o victorie (acasă, cu Rapid) şi o înfrângere (în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe), Olimpia CSU Braşov se pregăteşte pentru un meci foarte dificil, în compania unei echipe de valoare, Teleorman Alexandria.

Meciul a fost prefaţat astăzi de pivotul Gabriela Necula (foto), transferată vara trecută la Olimpia CSU Braşov

Personal, m-am integrat bine aici şi îmi place grupul şi antrenorul. Meciul trecut, de la Sf. Gheorghe, am rezistat 3 reprize, după care, pe fondul unor greşeli ale noastre, gazdele s-au distanţat, bebeficiind de jucătoare masive şi experimentate. Acum ne aşteaptă un nou meci dificil, dar jucăm acasă. Dacă o să ne apărăm bine, nu trebuie să ne facem complexe. Putem face un meci bun şi un rezultat pe măsură

În altă ordine de idei, conducerea clubului braşovean a renunţat la Volha Tămârgeanu, care fusese şi ea transferată vara trecută la Braşov. Considerând că este responsabilă pentru multe greşeli în meciurile disputate până acum, staff-ul de conducere a decis să-i rezilieze contractul.

O altă jucătoare străină, Ecaterina Tatarinova, din Republica Moldova, este aşteptată să confirme încrederea acordată de conducerea CS Ţara Bârsei Braşov. Astfel, Dragoş Crăciun, consilier responsabil cu sportul în Consiliul Judeţean Braşov, a precizat:

Suntem puţin dezamăgiţi de Tatarinova, care avea referinţe bune, când am decis să o achiziţionăm. Acum, poate nu şi-a intrat în ritm, poate nu s-a acomodat. Dar, ştim că poate mult mai mult decât a arătat până acum.

Meciul Olimpia CSU Braşov – Teleorman Alexandria se va disputa în sala Forex, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11.00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • G-G :

    Felicitari!
    ma bufneste risul sa observ asemenea declaratii ale celor de la Brasov,se vede amatorismul lor si aici in declaratiile astea....nu inteleg de ce se ascund in spatele acestor afirmatii in legatura cu Volha Tamirgeanu si nu spun adevarul care a fost in legatura cu rezilierea contractului.Rezilierea contractului a fost acela ca a fost chemata la club sa i se aduca la cunostinta ca nu mai poate primii suma din contract vorbita initial din cauza unor probleme finaciare iar ea nu a dorit micsorarea contractului,asta ducand pe cale amiabila la rezilierea lui.Nu inteleg de ce fac acum declaratiile astea gen:"responsabila de greseli....etc" si cand au discutat despre micsorarea salariului nu i s-a adus la cunostinta asemenea lucruri .....asta denota sincer amatorismul si nepriceperea acelui staf care se crede "profesionisti" in ale baschetului.Domnilor "profesionisti" va spune un "amator" al baschetului ca aceasta echipa mai sus de locul 12-13 cu si fara Volha Tamirgeanu acolo ii este locul in acest campionat....timpul va decide cine are dreptate.:))

    cu 11 ani în urmă (03.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!