Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Ploiești învinge BC Timișoara, scor 89-79

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.03.2013


 89-79 



 19-7 Statistica 17-9

CSU Asesoft Ploiești a învins pe BC Timișoara, scor 89-79, în re-editarea finalei din sezonul precedent în Liga Națională de baschet masculin. Scor pe sferturi: 24-26, 24-15, 21-26 și 20-12. Meciul a fost transmis în direct la Digisport. Campioana a învins la capătul unui meci în care a executat 44 de aruncări libere, iar toți oamenii mari ai Timișoarei au fost descalificați.

Ploiești a început cu Vlahovic, Miletic, Timmermanis, Burlacu, Tica. În schimb, Timișoara a intrat pe parchet în formula Downey, Jovanovic, Archie, Sarovic, Popescu.

Timișoara a început meciul cu o apărare zonă. Oaspeții marchează primii, însă Asesoftul reușește să răspundă de mai multe ori. Downey marchează de trei ori consecutiv pentru a duce avantajul Timișoarei pentru prima dată la trei posesii. Arnautovic cere timp de odihnă la jumătatea primei secvențe. Popescu comite a doua greșeală personală în minutul 6 și este retras pe bancă. Downey aruncă printre mâinile lui Burlacu și avantajul Timișoarei urcă la opt lungimi. Miletic răspunde cu aceeași monedă, după o acțiune colectivă. Timișoara joacă cu George Toth alături de Johnson la interior. Pivotul român al Timișoarei marchează de lângă același Burlacu. Archie transformă de la mare distanță Burlacu răspunde cu aceeași monedă, iar Tica finalizează de sus pe contraatac. Asesoftul revine pe finalul primei secvențe. Aceasta se încheie în avantajul minim al Timișoarei, scor 26-24.

Tica înscrie de la mare distanță după o combinație în care defensiva zonă a fost dejucată. Acesta avea să fi eprimul avantaj al campioanei. Srdja Jovanovic cere timp de odihnă după trei minute în care echipa sa nu a punctat, iar adversarul a realizat un parțial de 10-0. Urmează alte patru puncte pentru gazde pentru ca Jovanovic să oprească seria negativă a echipei sale. Fundașul ex-iugoslav egalează grație unui coș de trei puncte. Gallimore interceptează și se duce pînă în coș pentru a duce scorul la 33-31 pentru Timișoara. Tudor în servește excelent pe Stănescu care finalizează de pe pivot. Timișoara găsește soluții pentru a se menține la conducere, însă Mohammed răspunde cu o acțiune de mare efect, dar irosește șanse de a egala la linia de pedeapsă. Burlacu arunca necontestat de la distanță și Asesoftul conduce cu 40-38. Johnson restabilește egalitatea după un coș de sus pe recuperare. Americanul a plutit incredibil la acea fază. Gazdele continuă să puncteze de la linia de pedeapsă în vreme ce Timișoara are probleme pe faza ofensivă. Burlacu și Stănescu marchează din acțiune și repriza se termină cu scorul de 48-41.

Repriza a doua demarează cu execuția excepțională pe pătrundere a lui Downey. Acesta este imprecis la linia de pedeapsă. În schimb, Mohammed transformă de la libere. Zlatko Jovanovic înscrie din afara semicercului. Downey joacă excelent la intercepție și egalează la 50 în minutul 23. În replică, Tica marchează primele coșuri din acțiune ale gazdelor în repriza a doua. Asesoftul intră în lenalizare, însă Sarovic nu reușește să profite în totalitate. Nyakundi marchează de la distanță cu toată opoziția lui Archie. Jovanovic răspunde cu patru libere. Archie înscrie pe contraatac și obține faultul la Timermanis, jucător care a avut mari probleme pe ambele faze. Astfel, americanul de la Timișoara duce scorul la 60-59 în favoarea oaspeților. Tica răspunde imediat de lângă sarovic și apoi marchează de la linia de pedeapsă în vreme ce Jovanovic suferă o accidentare la piciorul drept, dar revine pe parchet după un minut și marchează de la mare distanță. Miletic și Archie marchează ultimele coșuri, în vreme ce Sarovic irosește șansa de a duce Timișoara în avantaj. După 30 minute de joc CSU Ploiești conducea cu scorul de 69-67.

Miletic marchează primul coș din acțiune în secvența decisivă. Oaspeții continuă cu apărarea zonă. Jovanovic rămâne în teren deși este vizibil incomodat de problema la gleznă. El a avut mari dificultăți în deplasarea pe teren, fiind apoi înlocuit cu Downey în minutul 34. Sarovic comite a 4-a greșeală personală după ce Stănescu a obținut recuperarea ofensivă de două ori. Burlacu izbutește un coș cu fault și Asesoftul se desprinde la șapte puncte în minutul 35. Jovanovic revine pe parchet, de această dată alături de Downey. Miletic înscrie de la libere, dar Jovanovic răspunde pe pătrundere. Burlacu îl servește pe nyakundi, care înscrie de la mare distanță. Nyakundi mărește diferența la zece puncte cu o triplă, iar Jovanovic nu mai poate continua. Stănescu obține a 5-a greșeală personală la Popescu. Oaspeții protestează și sunt sancționați cu greșeală tehnică. Partida se încheie cu tripla lui Gallimore care duce scorul la 89-79, ceea ce înseamnă că Timișoara va avea avantaj în caz de egalitate între aceste două echipe.

Remarcați
Ploiești - Tica 20 puncte, Burlacu 20 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, Miletic 14 puncte, 5 recuperări, Nyakundi a terminat cu 13 puncte, iar Stănescu a terminat cu 10 puncte și 7 recuperări.
Timișoara - Downey 23 puncte, 5 pase decisive, 7 posesii pierdute, Jovanovic 23 puncte, 4 pase decisive, Sarovic 11 puncte, 7 recuperări.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro) 

38 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cioti :

    mda
    acelasi stil de arbitraj nesimtit si smecheresc pentru asehoti...drept dovada numarul de puncte marcate de la libere si faptul ca 3 jucatori de la tm au fost eliminati pt 5 faulturi...dupa pauza am crezut ca o lasa mai moale, dar le-a amintit crainicul sa puna mai multa presiune pe oaspeti si in sfertul 4 si-au revenit...e clar inca de pe acum cine va castiga campionatul si anu acesta

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • SCM Timișoara cristian_ :

    apărarea agresivă
    Este permisă doar celor de la Ploiești?
    Se pare că doar lor este permisă și "folosirea sistemului audio pentru incitarea spectatorilor" (vezi și problemele de la Craiova) sau "este nevoie de mai multă presiune din partea publicului la atacurile adversarilor" (crainicul sălii) nu se încadrează în asta?
    În rest bravo Ploieștiului că și-au știut folosi la maximum aceste avantaje.

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • yoyo :

    mumu asesoft
    ghita la putere => asesoft campioana.sa dea DUMNEZEU cand vor avea mai multa nevoie de ajutorul Providenteiasa sa il primeasca(jucatori, antrenori, arbitrii si nu in ultimul rand ghita) asa cat de corect au fost fiecare
    RUSINE!!!

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Musca!
    DA,44 meciul asta,daca timisoara tinea aproape sau conducea puteati vedea 66 aruncari libere!
    In fiecare sfert dupa 4min jucate ,echipa cu care joaca are deja 4 greseli personale,iar Ploiestiul e la libere,fiecare fault 2 la cos!
    Ce simplu e pentru unii!:))))

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • yoyo :

    8 martie
    multumim arbitrilor ft floarea otravita oferita fanelor BC TIMISOARA

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    E clar!
    Asteptam cu interes play-off-ul!
    Dupa ce-am vazut azi Ploiestiul cu Timisoara .....campionatul iar se va castiga pe interese,nu pe valoare!
    Ideea e ca baschetul in Romania era pe un trend ascendent atat din punct de vedere al investitiilor,cat si al spectatorilor,mereu in crestere!....mi-e teama ca daca vor continua asa arbitrii ajutate si de unele cluburi influente (vezi Ploiesti) ,spectatorii usor,usor o sa se indeparteze de acest frumos sport!....pacat!!!

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș jozsefcsatho :

    asta da
    Etapa viitoare tot astia o s-a arbitreze pe Asehotii

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • realHQ :

    Eh..
    Cred ca azi s-a terminat campionatul si s-a inaugurat oficial operatiunea "titlul_luat_cu_10-0_in_playoff". Iar la festivitati oaspetii de onoare vor fi ca de obicei baietii in gri.

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Arbitrii!
    Va dati seama cun se fac promovarile la Colegiul Central al Arbitrilor?
    Azi tusira in fluier 2 ''ARBITRII INTERNATIONALI'' Grigoras si Olaru jr ( pe al 3-lea fluierici nici nu stiu cum il cheama),va dati seama la ce nivel se fac furaciunile astia si pe ce criterii sunt promovati arbitrii si facuti apoi arbitrii internationali?
    Pai voi credeti ca Olaru jr a ajuns pe valoare arbitru international sau la facut taticu Ion Olaru,care cand era si el arbitru tot cu dinastea se ocupa!
    ce zici ma nea Nelule de Gorj?

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    felicitari ,Ploiesti!
    Incet,incet,se vede ca echipa creste si se pare ca va atinge forma maxima in play-off ca de fiecare data.Nu cred ca se va reedita acel spectaculos si fara replica 10-0,dar daca va intalni Timisoara in finala sigur va fi un 4-0 sec,pt, Asesoft

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • oltenia rules :

    vermesan
    e clar ca timisoara fara viermesan e zero, nu mai misca deloc,arbitrii nu o baga in seama.s a cam stricat jucaria la ei,am inteles ca jovanovic e pa tot sezonul, vorbeam cu doctorul lor dupa meci ca are fisura .maine are rmn

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • user :

    aiurea
    a fost furaciune ptr timisoara, altfel diferenta era de 30 de puncte!

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • verginel :

    nu numai ei
    Oameni buni...a fost talharie,asta e clar,insa avem si noi bubele noastre...si nu-s putine...Am senzatia ca la echipa noastra nu e motivatie,lor le e indiferent daca pierd sau castiga.Apoi,Gallimore s-a vazut si azi , e o mana moarta,Sarovici acelasi jucator lent ,Popescu mai mult protesteaza decat joaca,Johnson are meciul lui,neinteles de nimeni,Archie oscileaza,cand catastrofa cand foarte bun.Singurul castig e pustiul Downey....insa cu o floare.....

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @user
    Nu le da idei arbitrilor!
    Sa stii ca eu cred ca ei pot mai mult!....44 libere sunt punctele pe care o echipa buna le poate inscrie intr-o repriza( 2 sferturi)!....ce-ar fi ca la urmatorul joc de acasa al Ploiestiului ( Doamne e cu Craiova ) sa vedem 66 libere pentru Ploiesti!....daca 2 arbitrii internationali accepta sa rezolve meciuri cu teme din astia,va dati seama ce e in arbitrajul romanasc???

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cips :

    baschet
    banateni ciocul mic ca v-am dat na na si arbitrajul a fost foarte bun mai rau e ca nu stiti sa aruncati mingea in cos PLOIESTIUL E FRUNCEA

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    @cips
    Eu nu sunt banatean,dar zau ca arbitrii astia venira cu tema la meciul asta!...se vede de pe Luna treaba asta!
    Problema e ca ei nici nu stiu sa ''traga'' cu o echipa ,isi baga mana-n gips si se fac de ras!...ti-ai dori un asemenea arbitraj in deplasare?....eu in niciun caz!....Doamne fereste!!!

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • Chamberlain :

    Urat!
    Nu credeam ca se poate fura in halul asta la baschet,este adevarat nu urmaresc campionatul romanesc de mult timp,iar cand am vazut titlurile castigate de ASESOFT am avut o urma de respect pentru aceasta echipa,dar daca toate acele titluri sunt luate cu arbitraje precum cel de astazi...nu prea valoareaza nimic!Rusinos sa te bucuri dupa o astfel de victorie ar trebui ca jucatori sau antrenori de la Asesoft sa lase capul in pamant.Jenant!Tin sa precizez ca nu am vreo echipa preferata in Romania!

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • diloi :

    mda
    Nu a fost nici o furaciune! a fost diferenta intre o echipa fara pivoti si una cu pivoti. In rest numai frustrari. Normal ca o echipa care joaca doar in caciula va primi mai multe faulturi....

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Dejecţii
    Încerc să ignor dejecţiile lui savage.. şi yoyo(acest violator de limbă română care nu ştie că trebuie să scrie”escroc”, nu „excroc” şi „v-am blestemat”, nu „vam blestemat”). Ipocrizia mascată în corectitudine politică pe care o practică d-l Micinic va duce acest forum spre zona de toxicitate din ultima periodă a defunctului „Numai baschet”. Lamentările astea patetice cu arbitrii îi împiedică pe pătimaşii şi frustraţii suporteri să vadă problema din grădina lor, lucru extrem de profitabil pentru noi. De fapt nu vor un arbitraj corect. Ei vor, de fapt, un arbitraj care să suplinească slăbiciunile evidente ale echipei. Jovanovic este, după părerea mea, cel mai bun conducător de joc din campionatul nostru. Nu sunt însă convins că acest Downey este chiar soluţia ideală. Dacă observaţi, ei doi au marcat 58 % din punctele echipei, aşa cum face şi Martinic la Bucureşti. În rest, Archie, Popescu, Johnson, Gallimore, Sarovic ţin şi ei de colivă aşteptând totul de la soluţiile individuale ale americanului care aleargă de căpiază.
    Este dealtfel simptomatic faptul că Ţenter, care nu s-a pitit în spatele deciziilor de arbitraj, a reuşit cu U să ia campionatul şi acum, cu Mediaşul, este pretendentul cel mai autorizat la titlu.

    cu 11 ani în urmă (08.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Da
    Ploiestiul a jucat in permanenta cu cel putin 2 pivoti pe faza ofensiva:Grigoras si Olaru jr ( baiatul lui nea Nelu din Gorj)!
    Cand s-a jucat pe bune Ploiestiul a mai si pierdut,dar daca va beneficia de arbitraje ca in seara asta ,celelalte echipe se vor bate pentru locul 2!...sincer parca sunteti la Daciada!...cand totul era comandat si se stia dinainte!

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • fifi :

    oameni marunti
    La meciul dintre Timisoara si Craiova in ultimul sfert arbitrii au tinut in mod flagrant cu Timisoara dar nici un oltean nu a comentat acest lucru deoarece cine a vazut meciul a inteles foarte clar faptul ca cei care se bucura atit de exagerat recunosc impicit ca echipa mai buna a fost Craiova.
    Noi am fost si suntem obisnuiti cu furturile in arbitraj dar constientizam faptul ca numai asa putem ajunge o echipa mare.Universitatea Criova a fost furata de DINAMO,STEAUA SI RAPID dar a ajuns echipa mare.
    Cei care acuma se pling ca au fost furati de arbitrii la Ploiesti nu au vazut meciul.Ploiestiul a condus aproape in permanenta,a jucat constant si a invins corect fara ajutorul arbitrilor.Cine se tot smiorcaie ca este furat,ca echipa adversa o sa oboseasca,crainicul salii a vorbit etc. si in schimb acasa face tot ce reclama la altii fara sa cistige meciuri nu exista in baschet.

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @All
    Chiar nu va inteleg, pana la urma este cumva vinovat Totalbaschet pentru derapajele noastre, nu are voie sa aiba o parere despre arbitrajul unui meci? Sunt pe aici oameni care au ceva la mansarda si au ceva grav, acu o vreme TB era acuzat ca e pro asesoft acuma ii acuzat ca ii anti asesoft si din pacate cei care dau cu paru sunt aceeasi de fiecare data. Eu zic sa canonizam Asesoftul, ca tot nu este papa, si sa scriem doar de bine despre ei!

    @Adi Micnic, eu propun sa existe acest forum doar la articolele care au ca scop discutiile ( precum cele despre ASG) si in rest noapte buna, sau gasit politist sa stea cu barda si sa decapiteze toate discutiile ieftine ( desi nu stiu cine ii dispus sa isi piarda noptile stergand comentarii de rahat)! Respect foarte mult munca TA si munca echipei si imi doresc sa continui in aceasi maniera (pro cineva azi, pro cineva maine per ansamblu pro baschet).

    @all pana arbitrii nu vor fi impartiali cred ca ne este permis sa le platim cu aceeasi moneda ( desi putin respect pentru echipa TB este necesar), atat vreme cat ei au masurile lor si cat au tendinta sa devina vedete eu zic ca ne putem permite sa le uram absolut orice si oricand ......

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caius73 :

    TIMPUL SCHIMBARII
    Cred ca e timpul unei schimbari.
    Propun un nou sistem competitional, e timpul ca sa ne gandim daca dorim ca copii nostri sa vada competitie sportiva , nu furturi sa schimbam ceva.Poate af fi bine infiintarea unei Ligi a Transilvaniei ( Sibiu , Medias , Tg Mures , Oradea , Cluj ,Timisoara , Ciuc)sau incercarea unei competitii cu vecinii sarbi sau unguri (la hochei se poate -la baschet de ce nu . In rest Ploiesti Campioana de la inceputul sezonului si inscrisa in EUROLIGA (dar impreuna cu 6 arbitri ca 3 nu ajung),celelalte echipe sa lupte pentru locul 2 sa aiba si Craiova sau Rovinariul motiv de bucurie.
    Prefer 4 meciuri cu Sibiul , Tg Mures sau Cluj intr-un sezon competitional ...CE SPUNETI DOMNILOR PRESEDINTI ...aviz FEDERATIEI
    Vine PLAYOFF-ul cine vrea sa joace cu Ploiestiul ???

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • patrocle :

    forme fara fond
    Cu tot respectul de care incerc sa ma agat si cu tot calmul meu nu pot sa inteleg oamenii care se cred foarte foarte destepti chiar buricul pamintului(restul fiind conform postulatelor si bulelor pe care le emite niste neica nimeni) dar folosesc cuvine pline de inteligenta si de civilizatie pe care cu mare pompa si enfaza le emit.
    Oameni care pretind respect si care isi aroga drepturi de purtator unic de civilizatie , cultura si impartialitate academica nu folosesc fraze de genul ;
    - Eu zic sa canonizam Asesoftul,
    - Sau gasit politist sa stea cu barda si sa decapiteze toate discutiile ieftine ( desi nu stiu cine ii dispus sa isi piarda noptile stergand comentarii de rahat),
    - Pana arbitrii nu vor fi impartiali cred ca ne este permis sa le platim cu aceeasi moneda ( desi putin respect pentru echipa TB este necesar), atat vreme cat ei au masurile lor si cat au tendinta sa devina vedete eu zic ca ne putem permite sa le uram absolut orice si oricand

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @patrocle
    eu am scris asesoft!!! Deci m-am exprimat corect cand am spus ca trebui canonizati..... cum indraznim sa cascam gura cum sariti in sus! Ii fi tu calm da nu prea sti sa apreciezi o ironie! Si ma opresc aici pentru ca este un nonsens sa continui..... Nu te-am jignit asa ca .... oricum nu cred ca este logic sa insulti pentru ca nici nu esti frate cu tata si nici nu te plimbam in lesa!

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • patrocle :

    neant au fost neant sunt inca
    Unii cred ca daca vor sa fie independenti ceilalti mor de dragul lor.
    Se insala amarnic.Deja am inceput sa pling in hohote.
    In ceea ce priveste cultura furtului noi am constatat pe propria piele ca ea este foarte bine impamintenita in Ardeal fapt dovedit de Boc si compania.
    Furturi mai mari si nepotism la rang de arta greu de gasit in istoria Romaniei.
    Cultura generala precara este foarte bine reflectata de afirmatia cum ca din Transilvania ar face parte Banatul(Liga Tarnsilvania si Timisoara) .
    Ce sa facem astia sunt oamenii cu ei defilam.

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • oltenia rules :

    unde e leo di maio
    s a trezit cine sa strige hotii.o echipa care pana acum cativa ani batea tot acasa cu viermesan intrand pe teren sa bata arbitrii si cu un presedinte care in momentul de fata este condamnat la doi ani cu suspendare,plus alte dosare de evaziune fiscala.am auzit ca dupa meco leo a cqm inrosit telefonul catre arbitrii si le a promis ca ii asteapta la cupa romaniei.

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    REGULAMENT
    Salutare dragilor,

    Doresc sa va anunt ca de acum inanite eu ma voi ocupa personal de forum-ul TotalBaschet. Pana cand terminan de implementat un nou forum (mai securizat si mai pofi decat acesta / lucram de ceva vreme la el si va fi gata, cel mai probabil, la finele lui aprilie) voi implementa reguli stricte. M-am saturat de afluenta de persoane din Craiova care de pe un ip dinamic isi fac X conturi doar pentru a imflama spiritele. M-am saturat de comentariile care nu au nicio legatura cu subiectul respectiv de atacurile la persoana. Am tot crezut (inca mai am sperante) ca baschetul e sportul persoanelor inteligente care stiu sa gestioneze o situatie, o discutie normala si au un minim de respect fata de ceilalti utilizatori, dar si de munca noastra! Am crezut ca toate aceste porcarii vor inceta, insa nu a fost asa si tocmai de aceea ma simt obligat, cel putin pana cand vom implementa noul forum, sa impun reguli stricte.
    - Cine posteaza de pe acelasi IP cu mai multe usere este automat banat
    - Cine ne mai solicita sa dam ban la un user sau altul, este automat banat
    - Cine nu respecta pe alt user si nu isi impune parerea in mod civilizat, este automat banat
    - Userii vechi au un statut preferentiat fata de cei noi. Acest lucru nu inseamna ca nu pot primi ban la fel de usor decat ceilalti.

    Cam atat deocamdata, voi publica si un articol pe site.
    PS: Am editat comentariile care nu aveau nicio legatura cu acest subiect si am impartit cateva ban-uri.
    Pentru orice nelamurire ma puteti gasi la sabin.gherdan [ at] totalbaschet.ro

    In speranta unei comunicari respectuoase, va doresc toate cele bune!

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    in sfarsit
    multumim!..era si timpul...sper sa revenim la normal...imi facea placere comunicarea si emulatia de pe acest site...in ultimele zile nici nu l-am mai deschis! sa vorbim despre baschet!

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde
  • realHQ :

    :)
    In sfarsit! E cred prima oara in viata cand imi surade ideea de rule-enforcement. :) Fara atacuri la persoana (daca spunem ca arbitrii romani sunt in general niste caca...ti vand...uti ne referim la o categorie metaforica, nu explicit la X sau Y). Acum pe bune, mai multa civilizatie si decenta in exprimare nu strica. Asta fara sa afecteze simpatiile fiecaruia sau dreptul de a exprima o opinie inclusiv contrara shariei Quranice stabilite de FRB ("In toate exista un singur Dumnezeu si numele sau e Asesoft iar Ghita e profetul sau") sau ceva de genul. :D Bafta totalbaschet si nu renuntati!

    cu 11 ani în urmă (09.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!