Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Rookies Oradea va absenta de la turneul de la Târgoviște

CSU Rookies Oradea va absenta de la turneul de la Târgoviște

Gruparea feminină CSU Rookies Oradea are un caz de COVID-19 confirmat la un membru al delegației, astfel că nu va mai juca la turneul 9 LNBF de la Târgoviște. 

Olimpia CSU Brașov absentează de asemenea din cauza unor cazuri de coronavirus. În aceste condiții, singura partidă rămasă de disputat în orașul din județul Dâmbovița, programată inițial mâine, se va juca în această seară.

Meciul CSM Târgoviște - CSM Satu Mare se va desfășura sâmbătă, 20 martie de la ora 19:00 și va fi transmis la acest link.

Redăm în rândurile următoare anunțul celor de la FRB:

„Din cauza unui caz de Covid-19 confirmat la un membru al delegației, CSU Rookies Oradea nu va evolua la turneul #LNBF de la Târgoviște. Ținând cont că, din aceleași considerente medicale, nici gruparea CSTBv Olimpia CSU Brasov nu participă la acest turneu, comisia tehnică a competiției, de comun acord cu cele două echipe implicate, a decis ca singurul meci rămas de disputat, CSM Târgoviște - CSM Satu Mare, programat inițial mâine, să se dispute în această seară de la ora 19:00. Partida se va vedea live pe canalul de YouTube FRB TV.”

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!