Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Sibiu învinge pe BC Timișoara și revine în lupta pentru playoff

Iulian Floca

Iulian Floca
23.02.2013

CSU Atlassib Sibiu 82-76
(17-28, 27-11, 17-15, 21-22)
12-11

15-8

 

CSU Atlassib Sibiu a reușit o victorie foarte importantă în fața lui Baschet Club Timișoara, echipă care a avut un parcurs mult mai bun în acest sezon decât echipa sibiană.

Cum era și de așteptat, timișorenii au început în forță, reușind să înscrie 27 de puncte doar în primul sfert, cu 11 mai multe decât gazdele. Diferența în favoarea bănățenilor nu a rezistat mult, deoarece sibienii au început sfertul al doilea mult mai bine, reușind ei de această dată să înscrie 27 de puncte, în timp ce timișorenii au reușit doar 11. La sfârșitul primei reprize, tabela indica 44-39, avantajul sibienilor nefiind unul mare, însă suficient încât să îi motiveze în continuare.

La revenirea de la vestiare, meciul a continuat într-o manieră mai echilibrată, în sfertul trei sibienii reușind să înscrie cu două puncte mai mult decât timișorenii, iar în sfertul al patrulea, oaspeții au înscris cu doar un punct mai mult decât gazdele. (17-15; 21-22)

Scor final 82 – 76 și Sibiul a reintrat în grafic, și dacă va avea un parcurs excelent până la sfârșitul sezonului, are șanse reale la prinderea unui loc în playoff. Asta ar însemna că dacă următoarea clasată, și anume CSM București ar înregistra 4 înfrângeri în ultimele meciuri din campionat, CSU Sibiu le-ar putea lua fața bucureștenilor și ar putea trece în față. Desigur, acest lucru este posibil doar dacă parcursul sibienilor de acum încolo ar fi ireproșabil.

De la Sibiu s-au remarcatt Austin și Gruev, cu 23, respectiv 17 puncte, urmați de Christopher Lee, autorul unui double-double, cu 14 puncte și 10 recuperări.

De partea cealaltă Archie a reușit 27 de puncte, iar Jovanovic a înscris 17.

Ultima parte returului pare să rezerve doar surprize, așa că rămâne de văzut care va fi poziția finală a sibienilor în clasament, dar în acest moment șansele lui CSU Sibiu sunt direct influențate de evoluțiile rivalelor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!