Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cu conturile blocate CSM Satu Mare a plătit salariile dintr-un cont al trezoreriei destinat religiei

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.10.2017

Niciun executor judecătoresc sau o poprire nu pot sta în fața Clubului Municipal Satu Mare în încercarea de a-si îndeplini obliectivul declarat la începutul acestui sezon competițional, anume câstigarea campionatului. După ce a primit un răspuns negativ la apelul disperat al contabilei care solicita indulgență din partea executorului judecătoresc pentru a ridica poprirea de pe conturile clubului în vederea plății salariilor către jucătoare si staff-ului, conducerea clubului a venit cu o soluție de ultim moment.

Mai citiți si:

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se află în imposibilitate de plată

Presat de jucătoarele care au amenințat că nu se vor antrena dacă nu îsi primesc banii pe luna septembrie, conducerea CSM Satu Mare a fost inovativă si a găsit o soluție pentru a eluda normele legale în scopul de a nu-si plăti datoriile stabilite prin sentințe judecătoresti definitive. Astfel, cu implicarea Trezoreriei Satu Mare, clubul si-a plătit salariile prin intermediul unul alt cont special destinat religiei! 

Conform site-ului Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la data de 6 octombrie 2017, contul este destinat cheltuielilor pentru "cultură, recreere si religie - sport - prestări servicii pentru transmiterea drepturilor".

Prin această plată clubul încalcă nu numai normele legale ci si pe cele fiscale deoarece activitatea sportivelor nu a fost declarată la ANAF prin deschiderea unor Persoane Fizice Independente conform noii legi.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    Frauda
    Satu Mare facand invarteli financiare,merita sa fie exclus din campionat.Ce ar fi ca toate entitatile care ajung in imposibilitate de plata,sa faca ilegalitati finaciare??? Unde este antifrauda,ANAF-ul,care amendeaza pe toate societatile mici,pentru o greseala de virgula?? Unde este DNA,care se autosesizeaza pentru niste fleacuri,care ulterior sint achitate,si inchide ochii in fata jocurilor ilegale financiare !

    cu 6 ani în urmă (19.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!