Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cu dinții pe parchet. Accidentare groaznică pentru o sportivă de la CSM Târgoviște

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.11.2016

Marius Ciulin, Costin Bogdănescu și Alexandra Stan au oficiat partida de la Cluj-Napoca - Foto: Valentin Todea

Moment groaznic petrecut sâmbătă seara pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Elena Dincă, componenta formației CSM Târgoviște, a rămas fără doi dinți după un ce a primit un cot în plină figură din partea unei adversare. Cu toate că dinții sportivei se aflau pe parchet, arbitrul Bogdănescu Costin, aflat lângă sportivă, a considerat că jocul poate să continue.

Accidentarea s-a petrecut în minutul 31 al confruntării, după un coș marcat de către Porche Poole. Gazdele se pregăteau să repună prin Ross, în timp Medley era apărată strâns de către Dincă. În încercarea de a scăpa de marcaj, Medley a lovit-o cu cotul în plină figură pe sportiva echipei oaspete. Ca urmare a loviturii, Dincă căzut pe parchet și nu a mai putut continua, pe moment, partida.

Faza s-a petrecut sub privirile arbitrului Bogdănescu Costin, poziționat la un pas de cele întâmplate. Arbitrul originar din București nu a considerat că s-a petrecut o abatere și a lăsat jocul să continue. Mai mult, arbitrul nici nu a oprit jocul în momentul în care Dincă se afla întinsă pe parchet, cel care a făcut-o fiind Marius Ciulin, aflat la mijlocul terenului.

Chiar dacă a suferit această accidentare, Elena Dincă a revenit pe parchet două minute mai târziu, însă nu a putut aduce victoria echipei sale. CSM Târgoviște a suferit prima înfrângere din acest sezon, 70-74 în partida cu Universitatea Cluj-Napoca.

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    putin fair-play nu strica niciodata
    No bine.Probabil Costica era infierbantat de schemele de joc ale ardelencelor.

    cu 7 ani în urmă (06.11.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    A mai fost o chestie asemănătoare în etapa II a LNBF când o jucătoare a Alexandriei a rămas fără un dinte iar maistru' Negrea a tăcut, deși acea jucătoare și-a scuipat dintele. Intre timp, limbricu' de Negrea amenință oficiali ai Alexandriei că mi-am permis io să scriu despre măgăria lui de atunci. Unii arbitri sunt sub orice critică, sportivi ratați care își fluieră frustrarea și neputința contra unora care au reușit.

    cu 7 ani în urmă (06.11.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Cu siguranta
      ai ceva cu Negrea!L-am vazut in cateva partide,si,fara sa impresioneze,a oficiat discret si fara gafele alea care te fac sa-ti iesi din minti.Respectiv daca il compari cu mult mai titratii Serban,Anica,Dragos Nicolae sau fatucile astea promovate la snop,direct Euroliga scrie pe el!

      cu 7 ani în urmă (06.11.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Nu am cu persoana sa privata, doar cu arbitrul Negrea. Am exemple destule. O fi cuminte la băieti unde arbitreaza din joi in paste sau e vioara a enspea, la fete e liderul combinagiilor. E arbitrul de casa al Galatiului, in ultimele 6 meciuri de la Galati ale Alexandriei el a fost mereu fluierici. Nu bate cumva la ochi?

      cu 7 ani în urmă (07.11.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!