Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cupa Asesoft se va termina fără confruntarea dintre gazde şi BC Mureş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.09.2012

Cupa Asesoft se va termina mai repede decât a fost prevăzut. Site-ul csuasesoft.ro a anunţat că meciul dintre CSU Ploieşti şi BC Mureş, care ar fi trebuit să încheie turneul de pregătire de la Brazi, nu se va mai disputa.

Reprezentanţii celor două cluburi au convenit asupra faptului ca meciul să nu se mai desfăşoare în condiţiile în care ardelenii nu pot să rămână pentru acest meci, care fusese programat la un moment dat pentru ora 17:00. De altfel orele de disputare ale partidelor de la acest turneu au fost schimbate de mai multe ori în cursul săptămânii.

De la acea oră este programat meciul dintre Mega Vizura Belgrad şi CSM Bucureşti.

Până în prezent nu ne-a parvenit rezultatul meciului dintre BC Mureş şi CSM Bucureşti, desfăşurat sâmbătă (15.09), în cadrul aceluiaşi turneu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • warwick :

    .
    Victorie pt Bc Mures, dar nu mai stiu exact rezultatul... :)

    cu 11 ani în urmă (16.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!