Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cupa României feminin. ICIM Arad învinge pe Brașov și avansează în turul doi

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
18.09.2012

Azi in Polivalenta Arădeană a avut loc meciul al doilea dintre echipele Univ. Goldiș ICIM Arad și Olimpia Brașov. Scorul final al partidei a fost 95-33 pentru arădence care obțin calificarea în turul următor al Cupei României.

ICIM Arad a controlat partida de la un capăt la altul, meciul semănând mai mult ca un antrenament cu public.

Sljepanovic a fost principala marcatoare a echipei din Brașov cu 9 puncte și 11 recuperări, secondată de Gabriela Cursaru cu 6 puncte, 2 recuperări și Thomton 5 puncte, 8 recuperări.

La arădence s-au remarcat Chrissy Givens cu 16 puncte acumulate, 5 recuperări, 4 asisturi, Carla Bartee cu 13 puncte, 9 recuperări, un asist și Suzana Milovanovic 13 puncte și o recuperare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!