Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cupa României Inedit, feminin: ICIM Arad a câștigat trofeul!

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.03.2011

Ultimul act al Cupei României Inedit la baschet feminin se va desfășura la Satu Mare, vineri și sâmbătă. Echipele ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad, LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, SCM CSS Universitatea Craiova și CSM Satu Mare se luptă, în acest sezon, pentru trofeu.

Potrivit tragerii la sorți, în cele două semifinale s-au întâlnit ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad cu Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare cu CSM CSS Universitatea Craiova. După prima zi de întrecere, echipele CSM Satu Mare și ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad au câștigat meciurile pe care le-au disputat cu SCM CSS Universitatea Craiova și cu LMK Sepsi Sfântu Gheorghe.

După un meci pe care l-au controlat încă de la început, jucătoarele de la ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad au câștigat, sâmbătă, scor 85-63, partida cu CSM Satu Mare, întâlnire care a contat pentru ultimul act al Final Four-ului Cupei României la feminin. Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat competiția pe locul trei, iar SCM CSS Universitatea Craiova pe patru.

Iată, mai jos, programul Final Four-ului de la Satu Mare:

Ziua Ora Meciul Rezultat Date referitoare la meci
Vineri, 25 martie 17.30 CSM Satu Mare - SCM Univ. Craiova  86-53 Avancronică / Cronică
Vineri, 25 martie 19.30 ICIM Univ. ”V. Goldiș” Arad - Sepsi  66-63 Avancronică / Cronică
Sâmbătă, 26 martie 17.00  SCM Univ. Craiova -  Sepsi  66-85 Avancronică / Cronică
Sâmbătă, 26 martie 19.15 Satu Mare - Univ. ”V. Goldiș” Arad  63-85 Avancronică / Cronică

Știri referitoare la turneul final:

Declarațiile antrenorilor și jucătorilor înainte de semifinalele Cupei:

Declarații după meciurile din semifinale:

Declarații după finalele Cupei României Inedit:

Totalbaschet.ro v-a ținut la curent cu toate evenimentele petrecute la turneul final al Cupei României Inedit, la feminin, în acest sezon.

 

4 comentarii la aceasta stire:
  • cipri_23 :

    ICIM
    Hai ICIM !

    cu 13 ani în urmă (24.03.2011) Raspunde
  • Alexandru :

    BRAVO,FETELOR!!!
    Tin sa le felicit pe fete pt. senzationala victorie de ieri.M-a impresionat daruirea lor,asta in conditiile in care au luptat pina in ultima secunda pt. victorie.
    Sper ca sa aiba aceiasi determinare si in urmatoarele meciuri si atunci avem mari sanse pt. a cistiga si ultimul trofeu din acest sezon.
    HAI ICIM-UL!!!HAI ARADUL!!

    cu 13 ani în urmă (27.03.2011) Raspunde
  • Alexandru :

    RUSINE,dan fleseriu
    Intentionat am scris numele cu litere mici pt. a-mi manifesta dezgustul fata de un personaj care se crede un mafalda al baschetului.RUSINE,pt. aberatiile debitate la sfirsitul meciului,cum ca fetele noastre ar fi jucat dur.As fi curios cite victime au facut fetele,mai ales ca aveti o misiune grea in semifinale si aveti nevoie de tot lotul.Ha,ha,ha.Sint de parere ca cel mai potrivit arbitru era concitadina d-vstra,,faimoasa" FABIANA NITU,ea v-ar fi ajutat cu citeva faulturi tehnice sa cistigati.
    Iata citeva date statistice:satu-mare 16/25 la libere,1/9 la 3pct.,greseli personale 17.ICIM ARAD 11/16 la libere,10/17 la 3pct.,24 greseli personale.
    Ce ziceti d-nule fleseriu sau nu am luat statistica buna cumva?Daca tacea-ti profet mureati sau cumva aveti impresia ca baschetul incepe si se termina cu d-vstra,va inselati.
    HEI,HEI,HAI ICIM!!!!

    cu 13 ani în urmă (27.03.2011) Raspunde
  • cipri_23 :

    Da
    Bine zis. Foarte mare dreptate ai Alexandru dar nu mai conteaza nimic acum doar ICIM Arad a castigat Cupa Romaniei !!!

    cu 13 ani în urmă (27.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!