Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cupa României Inedit, feminin: La Final Four vor fi și impresari din străinătate

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.03.2011

Pentru ca totul să fie organizat ca la carte, oficialii Final Four-ului au declarat, joi, pentru totalbaschet.ro că au decis ca să mărească locurile pentru spectatori la turneul final al Cupei României Inedit, competiție care va avea loc vineri și sâmbătă la Satu Mare. La acest eveniment și-au anunțat prezența și impresari din străinătate.

Managerul echipei din Satu Mare, Petru Eleș, a precizat pentru totalbaschet.ro că 150 de scaune vor fi aduse la nivelul parchetului, astfel că numărul spectatorilor din Sala Sporturilor LPS va fi mai mare. Potrivit oficialului, din partea mass media sunt așteptați 20 de jurnaliști.

Pe lângă ziariștii acreditați la acest eveniment, postul de televiziune TVR3, cel care va transmite, în direct, competiția de la Satu Mare, va avea în jurul terenului 20 de persoane care se vor ocupa de filmări. Vineri, semifinalele vor putea fi vizionate de la orele 17.30 și de la 19.30, în timp ce finalele vor fi difuzate, sâmbătă, live, de la orele 17.00 și 19.15.

La meciuri mai sunt așteptați primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Iyeș, și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Arpad Csehi. Primul este o prezență constantă la meciurile de acasă ale formației pregătite de Dan Fleșeriu. Sunt anunțați la acest eveniment și oaspeți din baschetul european, iar la meciuri vor veni și impresari din străinătate, după cum a declarat, pentru totalbaschet.ro, managerul Petru Eleș.

În pauzele dintre reprize și dintre meciuri, o trupă de majorete și o trupă de dans modern vor face ca spectacolul să fie total. Chiar dacă, inițial, Hakeem Olajuwon, tatăl baschetbalistei Abi Olajuwon, și-a anunțat intenția de a veni la Final Four-ul Cupei României Inedit, Pentru Eleș a adăugat pentru totalbaschet.ro că fosta mare vedetă din NBA nu mai poate ajunge la Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!