Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cupa României Inedit, feminin: S-au pus în vânzare biletele pentru Final Four

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
23.03.2011

Un abonament pentru Final Four-ul Cupei României Inedit la baschet feminin, competiție ce se va desfășura, vineri și sâmbătă, la Satu Mare, costă 15 de lei, după cum au anunțat organizatorii. În cazul în care fanii nu doresc să asiste la toate partidele, pot fi achiziționate bilete pentru o zi.

Președintele Comitetului Director al echipei CSM Satu Mare, Gabor Kereskenyi a precizat că un tichet pentru o singură zi este în valoare de 10 lei, în timp ce un abonament valabil la toate cele patru meciuri din turneu va costa 15 lei. Oficialii grupării ardelene au anunțat că, la Final Four-ul Cupei, nu sunt valabile abonamentele din timpul campionatului.

Tichetele de intrare și abonamentele pentru turneul final pot fi achiziționate începând de miercuri, la Sala Sporturilor LPS din Satu Mare. Organizatorul de competiții al CSM, Albi Kibedi se ocupă de distribuirea biletelor de intrare, iar orele când acestea pot fi cumpărate sunt 10-12 și 16-18.

Potrivit tragerii la sorți, în cele două semifinale se vor întâlni ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad cu Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare cu CSM CSS Universitatea Craiova. Se anunță două partide foarte disputate, toate meciurile fiind transmise, în direct de postul TVR 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!