Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cupa Sepsi rămâne la gazdele turneului care au învins Olimpia CSU Brașov în finală

Cupa Sepsi rămâne la gazdele turneului care au învins Olimpia CSU Brașov în finală

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și BC Sirius Târgu Mureș s-au impus în meciurile din a doua zi a Cupei Sepsi, competiție amicală organizată de campioana României. Gazdele au câștigat cu 97-52 finala mare cu Olimpia CSU Brașov, iar Sirius s-a impus cu 60-48 în finala mică, cu ACS KSE Târgu Secuiesc.

Reamintim că în semifinalele competiției Olimpia CSU Brașov a trecut cu 84-54 de ACS KSE Târgu Secuiesc, în timp ce ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus cu 118-33 în partida cu BC Sirius Târgu Mureș.

A doua zi a Cupei Sepsi a fost deschisă de duelul dintre ACS KSE Târgu Secuiesc și BC Sirius Târgu Mureș, formații repartizate în grupa Vest din LNBF și care se vor întâlni și în prima rundă din campionat. În amicalul de la Sepsi Arena scorul a fost 48-60, pe sferturi: 15-19, 10-19, 9-10, 14-12.

Și finala mare a opus două formații care se vor întâlni în prima rundă din campionat, la mijlocul săptămânii viitoare. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câștigat cupa pe care a organizat-o după ce s-a impus cu 97-52 în fața Olimpiei CSU Brașov, pe sferturi: 24-13, 26-10, 28-11, 19-18. Andra Mandache a fost coșghetera finalei cu 16 puncte, iar pentru gazde au mai înscris: Vucetic 15 puncte, Demeter 13, Butler 12, Givens 9, Topuzovic 7, Godri-Părău 7, Kovacs 7, Pasic 6 și Mîrne-Nagy 5 puncte. Dragana Zubac a fost cea mai bună marcatoare la oaspete, cu 15 puncte, urmată de Pesovic cu 14 puncte, N. Zubac 10, Filip 4, Lyons 3, Nagy Voica 2, Al Ash Hab 2, Dumitru 2.

Olimpia CSU Brașov și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se întâlnesc din nou miercuri, 2 octombrie, în prima etapă din grupa Est a LNBF. Meciul trebuia să se dispute inițial la Brașov, dar a fost mutat pe terenul campioanei. Prima rundă din grupa Vest este programată pentru 9 octombrie, iar BC Sirius Târgu Mureș ar urma să primească vizita celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc.

*foto: Sepsi-SIC facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!