Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Am reușit o victorie foarte importantă în ciuda lipsei de omogenitate a echipei”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.03.2019

Olimpia CSU Brașov s-a impus cu 72-57 în deplasare cu Phoenix Știința Constanța. Pentru antrenorul brașovencelor a fost un meci special, el fiind constănțean. Oaspetele veneau după două meciuri mai puțin reușite în LNBF și s-au distanțat decisiv încă din primul sfert. Dan Calancea a vorbit din nou despre lipsa de omogenitate din echipa sa, care a adus trei jucătoare noi în ultima perioadă.

„Acest meci a avut o semnificație specială pentru mine. Am avut emoții mari să joc în această sală, ultimul meci jucat aici a fost o victorie la băieți împotriva Farului. Înainte de acest meci am discutat mult cu marele jucător de baschet al Farului, Vasile Pașca. Echipa gazdă era favorită la victorie, ținând cont de stabilitatea lotului. Pentru noi este un mare handicap faptul că avem trei jucătoare noi, transferate în ultimele două săptămâni. În ciuda lipsei de omogenitate a echipei din acest moment, jucătoarele s-au mobilizat exemplar și am reușit o victorie foarte importantă împotriva echipei care a reușit etapa trecută surpriza campionatului învingând pe terenul celor de la Târgoviște”, a declarat Dan Calancea după meci, citat de sportulbrasovean.com.

Phoenix Știința Constanța nu a făcut modificări după ce a urcat în prima grupă valorică, fiind cu același lot cu care a început campionatul. Olimpia CSU Brașov le-a adus în ultima perioadă pe Brandi Wingate, Devran Tanacan și Marija Prlja. Wingate, prima jucătoare venită luna trecută, a contribuit cu 16 puncte în 28:22 minute. Prlja a debutat pentru alb-albastre cu 4 puncte în 11:26 minute.

Pentru Olimpia CSU Brașov urmează miercuri, de la ora 18, returul din sferturile Cupei României, acasă cu ACS KSE Târgu Secuiesc. Sâmbătă brașovencele primesc vizita celor de la CSM Târgoviște într-un meci important pentru stabilirea echipei care începe play-off-ul de pe locul 3. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!