Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea despre CSU Alba Iulia: „Una dintre pretendentele la titlu în acest sezon”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.10.2014

Etapa secundă din Liga Națională de Baschet Feminin aduce față în față formațiile Olimpia CSU Brașov și CSU Alba Iulia. Partida va avea loc sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Universitatea din Alba Iulia. 

Tehnicianul grupării de sub Tâmpa, Dan Calancea, a oferit o declarație site-ului oficial al clubului brașovean, în care vorbea despre succesul echipei sale din prima etapă, scor 85-47 cu CSU Oradea, respectiv despre gruparea cu care va da piept sâmbătă. 

„Cu Oradea a fost o victorie meritată. Sunt mulțumit că am început cu dreptul și că am putut să le ofer jucătoarelor foarte tinere din echipă minute pe teren. Este clar că mai avem de lucru și este normal pentru că am început târziu pregătirea. Cred că mai avem nevoie de o lună de zile ca să ajungem la potențial maxim. Urmează un meci foarte dificil împotriva formației din Alba Iulia, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon”, a spus Calancea. 

Ambele combatante vin după victorii în prima rundă. În timp ce Brașovul a trecut de Oradea, baschetbalistele pregătite de Miroslav Popov s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Phoenix Galați cu 102-74.

De asemenea, duelul de mâine dintre echipele din Brașov și Alba Iulia va fi cea de-a 13-a întâlnire directă dintre cele două. Până la această oră, toate disputele le-au revenit sportivelor din Orașul Unirii. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!