Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Este un joc pe care îl abordăm cu maximă seriozitate”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.09.2014

Formația Olimpia Brașov primește sub Tâmpa vizita celor de la CSU Oradea cu ocazia primei etape a noului sezon din Liga Națională de Baschet Feminin. Dan Calancea, tehnicianul olimpicelor, a vorbit pentru TotalBaschet despre acest prim meci din campionat, respectiv despre lotul pe care îl are la dispoziție. 

„Este un joc pe care îl abordăm cu maximă seriozitate, firesc cu gândul numai la victorie, lucru la care sunt convins că țintește și Oradea. În ceea ce ne privește, este greu de făcut o comparație între echipa de anul trecut și cea din actualul sezon. Avem un lot foarte tânăr, cu două componente ale lotului național U16, o componentă a lotului U18, una a lotului național de tineret (Gabi Măgurean care din păcate încă nu afre drept de joc) și două jucătoare de lot național de senioare, Gabi Irimia și Sonia Ursu. Este posibil ca mâine să debuteze pe prima scenă la numai 15 ani jucătoarele Teo Armanu, sora jucătoarei de lot U16, și Iuliana Brezoi, încă două speranțe ale baschetului brașovean și românesc”, a subliniat antrenorul Olimpiei. 

Duelul dintre Brașov și Oradea se joacă astăzi, 27 septembrie, începând cu ora 16:00, în Sala D.P. Colibași. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!