Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: "Gestul americancei Starr a fost unul extraordinar"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.10.2011

Sâmbătă de la orele 16:00, la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu a avut loc partida dintre CSM Târgovişte şi Olimpia Braşov. Formaţia dâmboviţeană s-a impus fără prea multe probleme obţinând o primă victorie în noul sezon competiţional.

Însă un lucru de remarcat ar fi gestul sportivei americance Starr. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Dan Calancea, a dorit să sublinieze acest lucru afirmând că deşi ştia că mama ei se află pe moarte, sportiva a ţinut să joace în partida se sâmbătă seară.

Aş dori să subliniez destul extraordinar al jucătoarei americance Starr care de câteva zile ştia că mama ei a fost foarte bolnavă şi pe moarte însă a ţinut foarte mult să joace în meciul de sâmbătă cu Târgovişte. La pauza însă a deschis telefonul mobil şi din păcate a văzut că mama ei a murit. Mi se pare un gest deosebit din partea ei. Noi i-am permis să meargă acasă încă de joi însă ea a dorit să joace, a fost un gest foarte extraordinar din partea ei.

Starr a evoluat 20 de minute, timp în care a marcat 4 puncte. Tehnicianul formaţiei braşovene afirmă că sportiva va pleca acasă, iar clubul îi va permite să rămână cât crede de cuviinţă.

A juat primele două sferturi şi la pauză în vestiar a deschis telefonul şi a văzut acel sms. Apoi a fost foarte dificil pentru ea, a fost de înţeles. Ea acum va pleca acasă, îi respectăm dorinţa. A spus că va reveni cât poate de repede însă din partea noastră a clubului poate să stea cât crede ea de cuviinţă. Întreaga echipă a fost afectată. După aceea nu mai evoluaat în sfertul trei şi patru. Până la pauză echipa noastră a dat replică foarte bună în ciudă că nu am avut în lot două jucătoare esenţiale echipei noastre. Kajdacsi care are fractură de cocis şi Nikolic care nu a primit cartea verde până astăzi. După pauză nu am mai putut pentru că ceea ce s-a întâmplat a afectat toată echipa. Doresc să apreciez preformanţa Siminei Avram care a evoluat 40 de minute şi a făcut-o foarte bine. Ea este clasa a 10-a, are 16 ani.

Totalbaschet.ro transmite sincere condoleanţe sportivei Fairbanks Starr.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!