Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea înaintea meciului de la Alexandria:„Cred că putem face o figură frumoasă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.02.2015

Olimpia CSU Brașov se deplasează sâmbătă, 28 februarie, la Alexandria pentru a da piept cu CST BC din localitate, în ultima etapă din sezonul regulat a Ligii Naționale de Bashcet Feminin. Deja calificată în play-off, Olimpia CSU Brașov speră la o victorie care să-i aducă ca adversar în primul tur campioana en-titre, CSM Târgoviște, după cum declară antrenorul Dan Calancea:

„Partida de la Alexandria, ultima din cadrul sezonului regulat al primei ligi de baschet feminin, este una foarte importantă pentru noi. Dacă pentru fetele de la Alexandria meciul nu are o miză foarte mare, pentru noi este foarte important să câștigăm. Cred că putem face o figură frumoasă chiar dacă formația din Alexandria este una dintre echipele puternice ale campionatului. Dacă vom reuși să câștigăm acest joc atunci probabil că vom încheia sezonul regulat pe poziția a șaptea și ne vom duela în prima fază a play-off-ului cu formația din Târgoviște”, a spus tehnicianul Dan Calancea pentru pagina oficială a clubului de sub Tâmpa.

foto: Olimpia CSU Brașov (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!