Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Jocul este deschis oricărui rezultat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.01.2014

Dan Calancea, tehnicianul formației Olimpia CSU Brașov, a prefațat duelul de sâmbătă cu CSM Satu Mare, meci care contează pentru etapa a 15-a a din LNBF. Disputa se va juca în Sala D.P. Colibași din Brașov, iar startul întâlnirii se va da începând cu ora 16:30. 

„Jocul împotriva sătmărencelor este deschis oricărui rezultat, dar suntem încrezători în șansele noastre. Din păcate pentru noi, nu vom mai putea conta în partea a doua a sezonului pe Christina Dewitt. În ciuda faptului că, indiscutabil absența lui Dewitt cântărește enorm, dacă atitudinea jucătoarelor va fi ca cea din etapa trecută de la Alexandria, acolo unde eu consider că trebuia să câștigăm, putem obține victoria”, a declarat Dan Calancea pentru TotalBaschet.

Olimpia lui Calancea nu s-a impus niciodată în fața CSM-ului din Satu Mare, toate cele 6 întâlniri directe fiind adjudecate de către oaspetele de mâine. În cazul în care formația de sub Tâmpa se impune în această dispută, cele 2 echipe vor fi la egalitate în clasament la sfârșitul acestei etape. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!