Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Mă bucură faptul că am reușit să le dau minute de joc tuturor celor 12 fete”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.01.2015

Dan Calancea, antrenorul Olimpiei CSU Brașov, s-a declarat extrem de mulțumit de victoria echipei sale în fața lui CS Nova Vita Târgu Mureș într-un meci din etapa a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Antrenorul brașovencelor nu se aștepta la un meci atât de facil dar l-a bucurat faptul că a putut rula tot jocul:

„A fost un meci mult mai ușor decât ne așteptam. Diferența de scor este una uriașă și nu știu dacă și diferența de valoare este la fel de mare. Sunt foarte fericit pentru că fetele au evoluat așa cum mi-am dorit și am reușit să ne facem meciul ușor de la început. Mă bucură faptul că am reușit să le dau minute de joc tuturor celor 12 fete înscrise pe foaia de joc și 11 dintre ele au reușit să și puncteze. BJ (Britney Jones) a înscris 39 de puncte, a făcut un meci excelent și mă bucur că cele mai multe puncte marcate de ea au venit în urma unor scheme de joc exersate la antrenament. După această victorie pot spune că în proporție de peste 90% suntem calificați în play-off” a declarat Dan Calancea conform paginii oficiale de facebook a formației brașovene.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!