Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Ne așteaptă o partidă dificilă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.11.2014

Olimpia CSU Brașov se deplasează în etapa a 10-a la Târgoviște pentru a-și măsura forțele cu echipa campioană. Într-un scurt interviu pentru Total Baschet, antrenorul formația din Brașov, Dan Calancea, a prefațat această partidă. Tehnicianul a vorbit și despre parcursul echipe sale de până acum în LNBF, unul de care nu este mulțumit în întregime:

Urmează un meci dificil pentru echipa dvs, ce așteptări aveți de la această confruntare?

Ne așteaptă o partidă dificilă în care vom încerca să etalăm un baschet de calitate.

CSM Târgoviște are 10 victorii fără înfrângere din 2011 în fața echipei din Brașov, vă îngrijorează acest detaliu statistic?

În sezonul trecut, în returul Cupei am fost la doar două secunde distanță de a obţine victoria chiar la Târgoviște acasă.

Cu ce considerați că puteți surprinde formația din Târgoviște?

Sunt convins că Targoviște abordează acest joc profesionist, neuitând meciul foarte bun al echipei noastre din ediția trecută. Din acest punct de vedere vor fi mai greu de surprins, dar consider că avem argumentele noastre cu care să putem contracara punctele forte ale adversarului. Dacă tranziția noastră defensivă va genera cât mai multe situații de 5 contra 5, cred că avem pregătite surprize pentru a dejuca planul tactic ofensiv al echipei campioane.

Sunteți mulțumit de parcursul echipei dvs dina aceste prime 9 etape?

Doar din anumite puncte de vedere. Nu pot uita ca in deplasările de la Mureș si Galați, care parca au fost trase la indigo, victoriile ne-au scăpat printre degete. Fără a diminua în nici un fel meritul celor doua formații, consider că noi am oferit cadou victoriile adversarilor. În ambele partide am avut pe parcursul sfertului patru o diferență de 10 puncte, pe care din păcate pentru noi nu am fost capabili să o gestionăm normal.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!