Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Ne așteaptă un meci deosebit de dificil”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
01.11.2016

ACS Sepsi SIC și Olimpia CSU Brașov se întâlnesc într-o partidă ce contează pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Dan Calancea, tehnicianul echipei oaspete a vorbit pentru site-ul nostru despre această confruntare.

Cum vedeți partida de la Sfântu Gheorghe?

Ne așteaptă un meci deosebit de dificil, în care presiunea mai mare consider că este pe echipa gazdă. Sepsi pornește cu statutul de favorită, dar noi vom face tot posibilul să câștigăm acest joc.

Care credeți că este principala armă a gazdelor?

În primul rând minunații suporteri care realmente au un cuvânt foarte greu de spus în evoluția echipei. În egală măsură valoarea individuală a jucătoarelor, care reușesc să construiască un joc colectiv deosebit de eficient.

Cât de importantă ar fi o victorie pentru echipa dumneavoastră?

O victorie înseamnă două puncte foarte importante în clasament. În această ediție de campionat totul contează, chiar și diferența de puncte din anumite meciuri. O victorie pe terenul campioanei, cu siguranță ar însemna mult mai mult, ar consolida încrederea jucătoarelor în ele însele și în ceea ce pot realiza împreună.

Partida este programată miercuri, 2 noiembrie, cu începere de la ora 19.00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!